Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar yeni bir konu nasil acilir ??
KUC-le ilgili yeni bi konu acmayi dusundum icinde sadece kac sure kullandimizi ve ise yarayip yaramadigini yazicagiz , boylece cogunlukta ise yariyormu yaramiyormu anlariz...NE DERSINIZ??:CüvCüv:
BENI DUYAN YOKMU ??
pek bi iştahlı dalmışsın moralini bozcam canım ama bu küçü hem ucuz hem sağlıklı diye eminim yüzlerce kişi bu forumda görüp de kullanmıştır. ben uzun süredir burdayım, ve senin okumaktan yorulduğun sayfaların hepsini muhakkak okumuşumdur. o yüzlerce insan arasında gördüğüm şudur ki toplasan 10 kişide anca işe yaramıştır. evet dolgunluk yapıyor ama kullanmayı bıraktıktan sonra foss geri sönüyo. bünyeyle mi neyle alakalıdır nasıl açıklanır bilmem ama bu kadar az kişide etki etmişse.. off.. ne biliyim... ha bi de şu var, küç yararlı bişey, göğüse öyle çok da takmıyorum sağlığım için yiyorum diyosan eyvallah, herkese farklı yönden bi yararı vardır muhakkak. ben kullandığım sürede kalçam söylemesi ayıptır taş gibi olmuştu mesela.
önerin için çok teşekkür ederim canım dikkate alacağım.
ama merak işte insan kendini tutamıyo :))):uhm:
evet dahasonra yazıyı yazdıktan okumaya devam ettim ve gördüm ki damarlarda genişleme yaparak mı nedir tam emin değilim galiba o şekilde işe yarıyormuş değil mi??
ama senin de dediğin gibi sağlık için de çok faydalı..:smiley-cool:
bi nasıl kullandığınızı anlatsanız da aklım kalmasa ??:roflol:
Arkadaşlar Allah vergisi vede silikon harici hiçbişey gögüs büyütmez.Hepsi geçici görüntü aldatmacasıdır.Uzmanlarda bunu söylüyor.Artı eğer bişeyler kullanıyorsanız vede gögüste büyüme oluyorsa ben ne yapıyorum deyin sevinme yerine gögüs büyümesi demek o an hormonlarınızla oynuyosunuz demek hormonlarla oynayıp dengesizlik yaratmak Allah korusun kansere kadar götürür.Benden uyarması lütfen birşeyler yaparken körü körüne atlamayalım.Akıllı insanlarız etraflıca araştırıp bişeyleri öyle uygulayalım.Herkese sağlıklı günler
canım haklısın ama burda kullanılanlar birebir doğal yollar ve sadece göğüs büyütüyo diyede kullanmıyo çoğu arkadaş mesela küç damar tıkanıklığına iyi geliyor ve ayrıyeten antioksidan etkisi gösteriyo dikkatle okursan zaten çoğu zararlıysa içmeyelim falan demiş ama araştırdıktan sonra büyütmese de büyütmesin bi zararı yok demişlerdir zaten öle herşeyin fazlası zarardır ki küçü en fazla iki tatlı kaşığı alıyo arkadaşlar...hem gögüs neden sırf silikonla büyüsünki kaç kişi denemiş ayrıyeten kiloylada alakası bi o kadar çoktura.s.