kızlar benimde bi sorum olucak yanıtlarsanız cok sevinicemm...illla ki toz halinde mi olmalı yani çektirmeden taneli halini yutsak suyla o da olur mu???
kızlar benimde bi sorum olucak yanıtlarsanız cok sevinicemm...illla ki toz halinde mi olmalı yani çektirmeden taneli halini yutsak suyla o da olur mu???
canım ben aç karnına yemiştim iştahımı da açıyordu benim için daha iyiydi yani
SeLam arkadaşLar... benim 1aya yaklaştı ya da geçti biLemiyorum ama faydasını görüyorum sanırım göğüsLerim hafif dolgunLaştı.. eskisinden çok daha iyi görünüyor... Bu arada nar suyu hurma faLan da yiyorum.. ÖyLe yapmanızı tavsiye ederim:1rolleyes: diriLeşti göğüsLerim oLdukça.. bence devam edersem daha da büyüyecek ben inanıyorum:) unutmayın düzenLi kLLanmak şart... sabah akşam aç karnına 1çorba kaşığı yoğyrtLa yedim benyerimseniben kiLo aldırıyorsa yandık o zaman ya:S 1kiLo aLdım ben acaba ondanmı kiiiarada tekrar yazarım sizLere hanımLar kendinize iyi bakın küç.e devam canLar:1hug:
arkadaslar,
bende yaklasik bir bucuk ay önce kara üzüm cekirdegi aldim aktardan. aksu vital almak istiyordum ama sordugum aktarlarin hepsinde sifa sultanin ürünleri vardi ben de sifa sultan aldim. bir bucuk aydir kullaniyorum. ama ben bir fark hissedemedim. benim gögüslerim asiri kilo kaybi nedeniyle sarktilar. ben almanyada yasiyorum. burda da satiliyormus kara üzüm cekirdegi tozu. satin aldim. actim baktim ama sifa sultaninki gibi görünmüyordu. sifa sultaninki ögütülmüstü ama un kadar ince ögütülmüs degildi. tati da öyle cok kötü degildi. ama burda aldigim un gibi incecik ve tadi una benziyor. yani normal beyaz una.. sizin kullandiklariniz nasil arkadaslar. un tadina benziyormu?
canim billdigim kadariyla,ac karnina alininca,kilo aldiriyor..ama yemek esnasinda alinca kilo aldirmadigini biliyorum..bir oyle dene istersen..ben kilo almak istedigim icin ac karnina almistim o zamnlar..yemekle birlikte yersen belki kilo almazsin..bir oyle dene istersen....süprizzzzz
gögüsleri büyüyen varsa lütfen yazsin nasil kullandigini
ben sabahlari ac karnina bir tatli kasigi su ile yutuyorum aksamlari da
ayni sekilde derdime bir care((((
aleyna arkadaşım sakın yanlış anlamada başka ülkelerde yaşayan arkadaşlarada senin nezninde bi soru sormak istiyorum sonuçda avrupanın göbeğindesiniz orda başka yolları yokmu bu göğüs büyütme durumu ile ilgili sonuçda önce oralarda bişeyler çıkıyo tr ye gelene kadar sizin haberiniz olur diye düşünüyorum :sm_confused: yanlışmı düşünüyorum a.s.
arkadasim avrupadaki kadinlar ot gibi anlamazlar böyle seylerden...trde cok güzel bakim icin bitkisel yaglar var saclar icin bir sürrü yararli seyler var v.s ama burda kara üzüm cekirdegi bile zor almanyanin baskentinde yasamama ragmen birsey bulamiyorum kara üzüm cekirdegi eczanede siparis verdiriyorsun sonra geliyo yani malesef sizin gibi sansimiz yokaleyna arkadaşım sakın yanlış anlamada başka ülkelerde yaşayan arkadaşlarada senin nezninde bi soru sormak istiyorum sonuçda avrupanın göbeğindesiniz orda başka yolları yokmu bu göğüs büyütme durumu ile ilgili sonuçda önce oralarda bişeyler çıkıyo tr ye gelene kadar sizin haberiniz olur diye düşünüyorum :sm_confused: yanlışmı düşünüyorum a.s.
arkadasim avrupadaki kadinlar ot gibi anlamazlar böyle seylerden...trde cok güzel bakim icin bitkisel yaglar var saclar icin bir sürrü yararli seyler var v.s ama burda kara üzüm cekirdegi bile zor almanyanin baskentinde yasamama ragmen birsey bulamiyorum kara üzüm cekirdegi eczanede siparis verdiriyorsun sonra geliyo yani malesef sizin gibi sansimiz yok(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?