- 19 Mayıs 2007
- 303
- 16
- 318
ya bi arkadaş sadece şişliriyor olmasın falan yazmış eğer şişiriyorsa bıraktğığmız zaman eski haline dönecek belkide daha kötü bi halde..çok merak ettim..biri açıklama yapsın...
arkadaşlar bende de ağrılar başladı elleyince falan acayip ağrıyo ama ben çok iğrendim yerken nerdeyse kuscam ve sabahları alamıyorum çünkü aç karnına oluyorum iyice felaket olur.napsam nası alsam kokusu burnuma geldiği ana ööö yapıyorum.acaba salataya karıştırsam öle yesem ne olur.
BEn aynı zamanda kansızlık için kullanıyorum. Yoğurtla kullanmak bu amaç için yanlış mı o zaman. Bu arada tşk.
Slm canım ay bende aktardan aldım.. Çok zor yutuyorum midemi bulandırıyo.. Bende 4 gün oldu başlayalı yaa bişey sorcam sizce 4 günde etki ediyo olabilirmi bana bişeyler oluyoda gerçi adetimde yaklaştı ama daha önce böle görmüyodum..slm.ben de başlayalı 2 gün oldu.hadi hayırlısı bakalım.inşallah işe yarar.çok umutlandım çünkü.bişey sorucam arkadalşlar bu küç tozunun kahve gibi bi görüntüsü var de mi?aman yanlış bişeyi içmim de boşu boşuna.aksu vitalinkini bulamadımda.ben de aktardam aldım.offf.umarım hayaller suya düşmez :sm_confused:
Benimki koyu tarçın renginde gibi olması gerekende buymuş sanırım forumda okumuştum..meliscim benim midem bulanmıyor valla.mideni bulandırıyorsa kaşıktan az az al ağzına yut suyla azar azar bide öyle dene.bütün kaşığı birden ağzına atınca zor oluyor hakkaten.belki o yüzden miden bulanmıştır.valla benimde 4 gün felan oldu ama daha şimdiden çok erken bişeler olması diye düşünüyorum.sen regl dönemin yüzünden değişiklik farketmiş olabilirsin :) bu arada senin küç de kahve gibi bişeymi görüntüsü rengi felan???
Kızlar ya ben her akşam 1 yemek kaşığı alıyorum daha etkili olur diye hani birkerede alıyomya hepsini ondan :)))
Ne dersinizz iyimi kötümü yapıyorum..fisfisfis
İnşhallah tatlımya çok ümit bağladımm.. Aman zaten yeşil çay kullanıyorum daha fazla kio vermiyim böyle iiyim artıkk.. Tek derdimm mimi mimilerr :))
kesin birsey soyleyemem cunku ben de tam bilmiyorum ama kansızlık içinse keçiboynuzu pekmezi varmiş aktar demişti onunla kullanmalıymısın.
ayrıca onemli deila.s.
kesin birsey soyleyemem cunku ben de tam bilmiyorum ama kansızlık içinse keçiboynuzu pekmezi varmiş aktar demişti onunla kullanmalıymısın.
ayrıca onemli deila.s.
herbünyede değişiyor melis. ben 1,5 ay kullandım bi etkisini göremedim ama hala devam ediyorum. sabah aksam tatlı kasıgıyla su ile içiyordum
desene kader ortağiyiz diye.bu durum daha ne kadar boyle surer bilemiyorum ama uzucu oluyo yani onca emek bosa gibi sankisenağlama
ben inanıyorum büyüyecek cünkü sabah ölctüm 1 cm büyümüş :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?