ya bu tabletleri de aktardan mı alıyoruz:uhm: yardımcı olurmusunuza.s.
evet tabletleride aktarlarda bulabilirsiniz
ben 2 ay önce toz halinde aldığım markanın tabletini aldım ama marka sölemek uygun olmadığından yazamıyorum sadece üzerinde üzüm çekirdeği yazıyor aktarlarda yada bitkisel tabletler satan mağazalardan temin edebilirsiniz
ben evde kullanmak içinde tozunu alıcam tableti dışarı çıktığımda kullanırım pekmezle karıştırıldığında tozu yenilebilir oluyor hemde faydalı:enbuyukk
2ay önce tozunu 15ytl ye almıstım geçen çarşamba tableti 12 ytl ye aldım tozuda 10ytl ye düşmüş dışarıda olduğunda kullanabilmek için tableti daha mantıklı geldi ama evde kullanacağın zamanlar içinde tozunu almak mantıklı geliyor tabletide çantada taşınabilir boyutta yani evde toz dışarda tablet:sm_cool::enbuyukkk:
slm kızlar bundan 2 ay önce küç kullanmaya başladım bir hafta sonra göğüslerimde belirgin bi büyüme oldu :teytey:2hafta kullandıktan sonra bıraktım 5 gün önce gene başladım bünyeye göre etkisi değişebilir ama bende işe yaradı dayanılmıcak bi sızısıda olmamıştı ilk kullanmaya başladığımda pekmezle karıştırıp yemiştim şimdi tabletini aldım
:enbuyukkk:
[/QUOTE
tamm canım sağol
slm kızlar bundan 2 ay önce küç kullanmaya başladım bir hafta sonra göğüslerimde belirgin bi büyüme oldu :teytey:2hafta kullandıktan sonra bıraktım 5 gün önce gene başladım bünyeye göre etkisi değişebilir ama bende işe yaradı dayanılmıcak bi sızısıda olmamıştı ilk kullanmaya başladığımda pekmezle karıştırıp yemiştim şimdi tabletini aldım
:enbuyukkk:
canım senin adına çok sevindim yararını görmüşsün küç.ün :1hug:.... peki sadece küç.mü yedin başka şeyler kullandık yada yaptınmı masaj yada nebilim başka şeyler işte? :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?