üzme kendini canım ya olmazsa sadece kendimizi mıncıklamış olucaz :Roflol: benim de neredeyse hiç umudum yok ama bişeyler yapmadan umutsuzluğa katıldığım için de çok kızıyprum kendime
peki nergiss sen nasıl kullandın küçü bide masaj yaptın mi:uhm:
ha buarada ilk zaman adaçayı ve rezene çayı içiyordum ikişer bardak sonra bitti bulamadım fazlada üstüne düşmedim ama onada devam edicem.
Arkadaşlar hepinize göğüs büyütme olayında bu tarz şeylere inanmıyorum diyorummmmmmmm....
Bal pekmez üzüm bunlar kilo aldıran şeyler..Kilo alınca doğal olarak göğüsleriniz de büyüyor , bence olay bu.. Bu kadar kolay olsa millet neden bıçak altına yatıp operasyondan geçsin..
Allah' a şükür böyle bir sorunum yok..
Kızlar ben 3 aydır küç kullanıyorum vitamin niyetine.Göğüslerim aynı benim bi fark yok. Fakat eskiden saçlarım daha çok dökülürdü yani küç saçlarımı kuvvetlendirdi benim ve bence çok faydalı.Yemeye devam !!! :)
selam kızlar..bende k.ü.ç yı sıgara kullandıgım ıcın kullanıyorum.antı-oksıdant etkısı sebebiyle...daha önce bu bolume de yazmıstım..k.ü.ç sadece kılo alıp vermekten kaynaklanan ya da hamılelık sonrası olusan göğüs dokusu yumusaklıkları ıcın bırebır bence..daha önce dolu olup sonradan boşalan yerlerı dolduruyor..kesınlıkle dolgunlastırma var bununla beraber masaj da yaparsanız az da olsa büyüme oluyor..sevgilerimle..
boyle oldugunu dusunuosan ne mutlu sanaa.s.hersey için evet haklı oabilirsin ama bize de bi uğras cıkıo işte bu diyet yapmak gibi bişey.yawas ve derinden olacak herseyjeyyaryani biz şimdi bu yaşa kadar gelmişiz bu sekilde bundan sonra olmazsa dewam ederiz gene boyle yasamaya ,olursa da mutlu olur sewiniriz.
boyleyiz diye diye kimse ezik değil,guvensiz değil,sewilmıo da değiljeyyaraslında biz boyle de mutluyuz oyle de mutlu olcaz.
nolur bizim için moralinizi bozmak istemem ama su soyle su boyle yok silikon yok protez falan demeyin,bilioruz bizim için diyosunuz yanımızdasınız da sanki olumkalım meselesi yaptığımızı dusunmeyin:1hug:şimarıklık bizimkisi
Tamam tatlım.. ok..Ya belki de işe yarar ne bileyim baksana yarar diyenler var..Şeniz
Pamukcum bencede bırakma ye.Bazen göğüslerimde hafif bi dolgunluk hissediyorum ama emin olamıyorum. Ayrıca ye tabiki doğada ölümden başka herşeyin bir çaresi var elbet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?