Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

ben kullandım lawanta yağını burda bi arkadaşdan duydum we okudum bebekler üzerinde test yapmışlar erkek we kız ikisininde göğüsleri çıkmış okadar yani ben kullandım lawanta yağını memnunumda kıl felanda yapmadı alabilirsiniz

ben şimdi çemen yağı we çilek yağı alıcam karar werdim bakalım ne olacaaak yerimseniben

ben kullandım lawanta yağını burda bi arkadaşdan duydum we okudum bebekler üzerinde test yapmışlar erkek we kız ikisininde göğüsleri çıkmış okadar yani ben kullandım lawanta yağını memnunumda kıl felanda yapmadı alabilirsiniz

ben şimdi çemen yağı we çilek yağı alıcam karar werdim bakalım ne olacaaak yerimseniben

canım eger kokuyu bastırmak ıstersen kayısı yagı da koy ıcıne bıraz cemen umarım vucudunda da koku falan yapmaz ıns faydasını da gorursun :1hug:

canım çilek yağıda alıcam ya onu karıştırırım yaa masajdan sonra silicem kokulu mendille bakıcam bir çaresine bi bulsam çemen yağını sormuştum bi ara yoktu ama yarım gidicem inş bulurum grşz canım:1hug:

canım çilek yağıda alıcam ya onu karıştırırım yaa masajdan sonra silicem kokulu mendille bakıcam bir çaresine bi bulsam çemen yağını sormuştum bi ara yoktu ama yarım gidicem inş bulurum grşz canım:1hug:

yanlız bısı soyleyım cnm bende buyutucu yag kullanıyorum o yuzden bılıyorum bu konuda baya bıseyler yıkamak sılmek etkısını azaltır haberın olsun kendı ıyıce emecek yanı bılgın olsun ben 12 saat suyla tema ettırmıyorum gercı bu yag farklı ama olsun yınedebenneyaptımki

canım bende hiçbir yağı silmedim masajla emiyolar zaten kalmıyo yağ ama koku kalıyo
çemen in kokusu kötü dediniz ya ondan dedim bakıcam artık :sm_confused:

canım bende hiçbir yağı silmedim masajla emiyolar zaten kalmıyo yağ ama koku kalıyo
çemen in kokusu kötü dediniz ya ondan dedim bakıcam artık :sm_confused:

anladım cnm hımm tamam kolay gelsın umarım sadece surdugun bolgede olur hanı yeyınce koltuk altından cıkar yaa baya bı sure umarım oyle olmaz

ya arkadşlar bn çemen-rezene-mersin yağı üçlüsünü 2 hafta masaj eşliğinde kullandım,aynı zamanda küç ü de kullandm.rezene çayına çörek otu yağıda damlatıp içiodm.o 2 hafta içinde göğüslerime ağrı grip duruodu,büyüyeceklerine işaretti ama dwm etmedm salak gbi :1no2: neyse bu aralar awakado muz yiorm hergün.2 gündr de yine küç e başladm.önceden büyüdüğünde balon gbi içi boş büyüodu sanki.ama şimdi elimle kontrol ediorm bazen,dolu dolu gelio.yani etlenerek büyümeye başlamş.6 nisandan bu yana az gelişme oldu ama dediğim gbi içi boş deil kaydirigubbakcemile3 paylaşmk istedim :eek:

çemen mersin ve rezene yağını karıştırıyo muydun yoksa ayrı ayrı mı sürüyodun

nasıl yanı cnm tam anlamadım da ben karıstırmayı dusunuyorum ama nasıl olur bılmembenneyaptımki

mesela önce mersini,iice yedirdkten sora rezeneyi en sonda çemen yağını sürüodm cnm.kötü kokuo diede hepsinin üstüne kayısı yağını sürüodmki o çk lazm deil,kokusu içn sadece.bnce karıştrsanda olryerimseniben ben her şeydn çbk sıkıldğm içn dewamnı getiremedm ama sen ısrarla dwm et,sonuç alacağna inanıorm.artı olumlu düşün olumlu niet et ben öle yaptm we çok işe yarıo :1hug:

mesela önce mersini,iice yedirdkten sora rezeneyi en sonda çemen yağını sürüodm cnm.kötü kokuo diede hepsinin üstüne kayısı yağını sürüodmki o çk lazm deil,kokusu içn sadece.bnce karıştrsanda olryerimseniben ben her şeydn çbk sıkıldğm içn dewamnı getiremedm ama sen ısrarla dwm et,sonuç alacağna inanıorm.artı olumlu düşün olumlu niet et ben öle yaptm we çok işe yarıo :1hug:

pekı cnm toplamda masajın uzun mu suruyo du o zaman da demı yaa rezene yagında kararsızım bılmıomkı :1hug:

ilk iş lavanta yağı alıcam..
sadece 1 hafta lavanta kullanim sonra mersinle karıştırırım.. bkalım nolucak ..

pekı cnm toplamda masajın uzun mu suruyo du o zaman da demı yaa rezene yagında kararsızım bılmıomkı :1hug:

yok canm 3 er dk dan yapıodm,zaten vücut emiyo yağı hemen,bnde dier yağlara geçiodm.rezene ii oluo.kötü kokuo ama etkisi war bnce sositososito

ya peki buğday yağıda mı alsak acaba? fisfisfis

hımm 3 dakıkada ıyı emıomus yıne senınkı benım bazen 10dk da zor emıodu cnmyaa bugday yagı neden oda mı ıyımıs offf yag sayısı gun gectıkce artıo kafam dondu valla:1shok:

Arkadaşlar bence masajı fazla abartmaya gerek yok ki...
Yag emilene kadar sürün yeter.Zaten vücut yagı cektigi anda yarar saglamaya başlayacaktır.Önemli olan yedirmek derinin altına nüfus etmesini saglamak.
Öyle yok en az tek gögüse 15 dk falan cok abartılı.
Bende lavanta yagı aldım aktardan başlıcam.
Şu yag masaj işine ben de girdim ya helal olsun size...
Hep sizleri okumaktan ben de yapayım bari dedim utandırdınız beni :)
Öpüyorum kızlar hepinizi...

Arkadaşlar bence masajı fazla abartmaya gerek yok ki...
Yag emilene kadar sürün yeter.Zaten vücut yagı cektigi anda yarar saglamaya başlayacaktır.Önemli olan yedirmek derinin altına nüfus etmesini saglamak.
Öyle yok en az tek gögüse 15 dk falan cok abartılı.
Bende lavanta yagı aldım aktardan başlıcam.
Şu yag masaj işine ben de girdim ya helal olsun size...
Hep sizleri okumaktan ben de yapayım bari dedim utandırdınız beni :)
Öpüyorum kızlar hepinizi...

abartı degıl cnm buyutucu yagın kendı acıklamasında da yazıo 15dk dıye yanı abartı olsa onlar yazmazdı oyle hem hemen de emmıo kı bazen daha cabuk bazende ınsanın elınde kalıyo yag emmıo yanı :1shok:

X