- 3 Nisan 2009
- 3.629
- 4
nerden okudun
burdakı arkadaslardan duydum cnm okudum cnm yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerden okudun
ben kullandım lawanta yağını burda bi arkadaşdan duydum we okudum bebekler üzerinde test yapmışlar erkek we kız ikisininde göğüsleri çıkmış okadar yani ben kullandım lawanta yağını memnunumda kıl felanda yapmadı alabilirsiniz
ben şimdi çemen yağı we çilek yağı alıcam karar werdim bakalım ne olacaaak yerimseniben
canım çilek yağıda alıcam ya onu karıştırırım yaa masajdan sonra silicem kokulu mendille bakıcam bir çaresine bi bulsam çemen yağını sormuştum bi ara yoktu ama yarım gidicem inş bulurum grşz canım:1hug:
canım bende hiçbir yağı silmedim masajla emiyolar zaten kalmıyo yağ ama koku kalıyo
çemen in kokusu kötü dediniz ya ondan dedim bakıcam artık :sm_confused:
aynı zmnda ama sırayla sürüodm
nasıl yanı cnm tam anlamadım da ben karıstırmayı dusunuyorum ama nasıl olur bılmembenneyaptımki
mesela önce mersini,iice yedirdkten sora rezeneyi en sonda çemen yağını sürüodm cnm.kötü kokuo diede hepsinin üstüne kayısı yağını sürüodmki o çk lazm deil,kokusu içn sadece.bnce karıştrsanda olryerimseniben ben her şeydn çbk sıkıldğm içn dewamnı getiremedm ama sen ısrarla dwm et,sonuç alacağna inanıorm.artı olumlu düşün olumlu niet et ben öle yaptm we çok işe yarıo :1hug:
pekı cnm toplamda masajın uzun mu suruyo du o zaman da demı yaa rezene yagında kararsızım bılmıomkı :1hug:
ya peki buğday yağıda mı alsak acaba? fisfisfis
Arkadaşlar bence masajı fazla abartmaya gerek yok ki...
Yag emilene kadar sürün yeter.Zaten vücut yagı cektigi anda yarar saglamaya başlayacaktır.Önemli olan yedirmek derinin altına nüfus etmesini saglamak.
Öyle yok en az tek gögüse 15 dk falan cok abartılı.
Bende lavanta yagı aldım aktardan başlıcam.
Şu yag masaj işine ben de girdim ya helal olsun size...
Hep sizleri okumaktan ben de yapayım bari dedim utandırdınız beni :)
Öpüyorum kızlar hepinizi...