bu küç ün zararlı olabileceğini hatta kansere bile yol açabileceğini sölemiş bir arkadaş ama bu doğru değil.çünkü benim ananem kanser ve kendi onkoloğu bunu yemesini önerdi.(çapanın onkoloji başkanı daha nolsun).küç zararlı olmasının tam tersine kanseri önlemede geriletmede cok etkilli bişey.ve bu gerçektende doğru çünkü ananemin kanseri yendi
arkadaşlar masajı nasıl ve ne şekilde yapıorsunuz gögüslerinize tarif eder misiniz !
ve küç ü yoğut ile hergün 1 çorba kaşığı şeklinde mi alıorsunuz..sevgiler...
bu arada 30 yaşındayım..büyüme olur mu bilmem ..ama doğum öncesi 88 olan göğüslerim artık dolgunluğunu yitirdi ve küçüldüişe yarar mı derseniz bu saatten sonra ?
ya kesin büyütüyomu kullanmayım o zaman
masajın faydası var.. ve be yasla ilgili olcanı sanmıorum masajla büyütmenin. ova ova büyüyor umarım kalıcı olur kaydirigubbakcemile2
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar..
Benimde sorunum malesef göğüslerimin küçük olması.Bundan yıllar önce breast gain kullandım 1 ay süresince fakat çok net bir etkisini görmedim.Ve günlerce forumlardan ve netten saatlerce araştırmalarımın sonucunu sizinle paylaşmak istiyorum...kaydirigubbakcemile5
Bence herşeyden önce yapacağımız yada uygulayacağımız şeye inanmak ve onu sabırla ve titizlikle yapmak.
1) Sedefotu (1 fincan'a 3 tutam) günde 1 kez içilecek ve masaj uygulanacak.
2) Devetabanı çiçeği (1 fincan'a 2 tutam) günde 1 kez içilecek ve masaj uygulanacak.
3) Isırgan yaprakları ve çiekleri bu da günde 1 kez içilecek ve masaj yapılarak uygulanacak.
Not: Açıkçası bu formulün başında çok küçük göğüsler için diye yazıyordu ama ben önce diğer formulü uygulayacağım.
-1 tutam şerbetçi otu
-1 tutam melek otu
-1 tatlı kaşığı çemen tohumu
Bütün bunları çay gibi demleyip yemeklerden sonra içebilirmişiz.
Ayrıca bunlara ilave olarak küç de alıp onu da kullanmayı düşünüyorum.Birde her duş sonrası soğuk suyla masaj yapmanın etkiside fazlaymış.Unutmadan birde bir zamanlar mide rahatsızlığım için sürekli ada çayı içiyordum onunda etkisi olmuştu göğüslerimde onu da alıp katıcam ilave olarak.
Bakalım bunları denedikten sonra burda paylaşırım sizinle gelişmeleri.İnşallah güzel sonuçlar alırım..