Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

bir tutam sebetci otu melek otu cemen tohumu bu tarifin basındamı cok kucuk göğüsler için yazıyomus
benimkiler cok kucuk te bunudamı uygulasam nar cayı ada cayı rezene cayı bide karısık bitki cayı içiyorum bitkisel hayata gectim resmen bunları bırakıp bu formülümü denesem acaba 2 hafta oldu benim ama cok az bi dolgunluk var okadar onada sükür daha büyür insallah

Canım yaglarla yap ya lawanta yagı yada mersin yagı mersin ağacı yağımıydı unuttum bunlarla yaparsan faydası olabilir canım inş büyüyyler memişlerin sewgilerra.s.

canım cok sagol mersin yagı bayaa kötü kokuyomus galiba lavanta nasıl işe yararmı hangisi en etkili ki bu yağlardan onu kullansam

arkadaşlar şimdi internette gezinirken gg da bşey gördüm acaba işe yarıyormu çok merak ettim aranız da kullanan varmı acaba adı Aerofit Breast Beauty südyen şeklinde bir alet masj yapıyormuş fiatı 119 tl kullanan yada duyan bien varmı lüten cevap verinn

canım cok sagol mersin yagı bayaa kötü kokuyomus galiba lavanta nasıl işe yararmı hangisi en etkili ki bu yağlardan onu kullansam

Canım ikisininde kokuları çok ağır yogun kokuyolar ben ikisinide kullanıyorum ikiside işe yarar yağlar kullndığında hawalandır odayı canım ama ağır kokuyolar mecburen kullanıyorum grşz canım iyi bak kendinea.s.

canım bende formda arkadaşlardan duydum bazı arkadaşlarda duymuşlardı merak ediyolardı kullanan yok heralde sewgilera.s.

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
şu tariflerdeki çok küçük göğüsler için ibaresini anlayamıyorum, orta ebatlarda olanlara etki etmemesi gibi bir durum olabilir mi ki

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:

AEROFıT BREAST BEAUTY adı altında bi başlık var ztn cnm ordan takip edebilirsin

Son düzenleme:
Arkadaşlar karaüzüm çekirdiğini düzenli kullanan ve sonuç alan kimse yokmu .Aylardır bu topik var acaba başlarda kullanıp düzenli devam eden arkadaşlar ne gibi sonuçlar aldı .? CADIARZU

ben yeni aldım tozu bir gün oldu sabah akşam kullandım ama daha yeni başladım nasıl etki edermi bilmiyorum ama pek yutamıyorum yaa çok midemi bulandırıyooo

gögüsleri büyütmek için masaj etkili sanırım.Ayrıca solgara mesaj atmıştım büyütürmü diye büyütmez diye cevap vermişler.Ayrıca üzüm çekirdegi zayıflamak için kullanıldıgına göre büyütmez diye düşünüyorum :)

işte herkes süper bizde işe yarıyor falan diyordu gene kimsede ses yok.. bende yaramadı işe ki hala kullanıyorum 6 ay falan oldu:) hehe..

kaydirigubbakcemile2hihoyyytbende çok işe yaradı dolgunlaştı baya 2 aydır kullanıyorum çok memnunum.eskiden göğüslerim hiç yoktu artık ele avuca geliolar çoook mutluyum

Arkadaşlar sabırla kullanmanız lazım hemen büyümüyor tabiki ama işe yarıyor bende yaradı moralinizi bozmayın we düzenli kullanın sewgiyle aşkla aklınnnna.s.

oo sevgiyle ve aşkla kalma dileğini alıyorum canım:) mersi:)

merhaba, küçe başlamıştım. yoğurla yiyordum.ama bıraktım az zaman sonra.şimdi tekrar başlamak istiyorum. nevarki ne şekilde alacağımı bilemedim. suyla almanın iyi olacağı yazılmıştı. direkt yutulmuş oluyor böyle. nasıl almalıyım bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

ya ebn küçü1 ay kullandım şimdide bitti ama su 10 gün dısarı cıkamam cünkü sıanav haftam anlıcağınız yine kaldı küç yemem:s ama 1 ayda hiç etki etmedi. belkide daha fazla yemem lazm ama işte zmn olmuyo ama tekrar sınavlar bitince denemek istiyorum. birde bnm 2-3 hafta sonra doktor randevum acaba doktora bu sorunumu dile getirsemmi cok kararsız kaldım ve cokta utanıyorum :S

Canım yoğurtla alma suyla al küçü ağzına alıp üstüne su içiceksin hem kolay hemde daha iyi olur ilk zamanlar zorlanırsın ama alışırsın canım bana zor geldi alıştım şimdi suyla yutuyorum sewgiyle kala.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…