Canım yaglarla yap ya lawanta yagı yada mersin yagı mersin ağacı yağımıydı unuttum bunlarla yaparsan faydası olabilir canım inş büyüyyler memişlerin sewgilerra.s.
canım cok sagol mersin yagı bayaa kötü kokuyomus galiba lavanta nasıl işe yararmı hangisi en etkili ki bu yağlardan onu kullansam
arkadaşlar şimdi internette gezinirken gg da bşey gördüm acaba işe yarıyormu çok merak ettim aranız da kullanan varmı acaba adı Aerofit Breast Beauty südyen şeklinde bir alet masj yapıyormuş fiatı 119 tl kullanan yada duyan bien varmı lüten cevap verinn
arkadaşlar şimdi internette gezinirken gg da bşey gördüm acaba işe yarıyormu çok merak ettim aranız da kullanan varmı acaba adı Aerofit Breast Beauty südyen şeklinde bir alet masj yapıyormuş fiatı 119 tl kullanan yada duyan bien varmı lüten cevap verinn
merhaba, küçe başlamıştım. yoğurla yiyordum.ama bıraktım az zaman sonra.şimdi tekrar başlamak istiyorum. nevarki ne şekilde alacağımı bilemedim. suyla almanın iyi olacağı yazılmıştı. direkt yutulmuş oluyor böyle. nasıl almalıyım bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.