Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canınız istiyosa bebekte istiyodur belki. Ama siz gene de ne olur ne olmaz doktorunuza bi sorun. Çünkü ben ilk defa böyle birşey duydum. Vazgeçemiyosanızda daha az tüketmeye çalışın en azından.
[/QUOTE çok sağolun öyle yapacam azaltacam herhalde çünkü bana da zararı var hafif şancı yapıyor
Öyle yapmam lazım çünkü yemesem nefesim kesilecek gibiCanınız istiyosa bebekte istiyodur belki. Ama siz gene de ne olur ne olmaz doktorunuza bi sorun. Çünkü ben ilk defa böyle birşey duydum. Vazgeçemiyosanızda daha az tüketmeye çalışın en azından.
Evet baktırdım demir eksikliği var ama dayanamıyorum buz yemedenDemir eksikliği aneminiz olabilir, kan değerlerinize baktırın.
Hiçbirşey olmadı demiBebek mi zatürree olur diyorlar?
Ben ogluma hamileyken gün aşırı dondurmalar yedim günde kaç paket bilmiyorum. Hiçte birşey olmadı.
HayırHiçbirşey olmadı demi
O zaman yemeye devam ama işte biraz soğuk algınlığı oluyor normalde olmazdımHayır ☺9 ay boyunca yaz kış yedim hemde
Içim rahatladı herkes o kadar korkuttu ki beniVucutta demir eksikligi yapiyordu sanirim bu istegi. Demir takviyesi alin doktor kontrolundebir zarari olmaz ama bebise siz usutmeyin sadece
![]()