aynen süper okudum ama işte ben suda boğulmaktan aşırının aşırısı korktuğum için düşünemiyorumilk sayfaları okudun mu canım ? ne güzel gitmedikleri ülke kalmamışafrika, filipin, amerika avustralya ve daha bir çok ülkeye gitmişler ne güzel anıları olmuş :) düşünsene titanic gibi bir gemiyle gidiyorsun vaayyyy bee ne sarardı
Olacağı varsa başka yerde de ölüm gelir :) gemide akışına bırak zevkini çıkarmaya bak :) bende denizin tutmasından korkardım :) yoksa titanic gibi bir gemide eşim deniz subayı yada kaptan olsa ohoo peşinden ayrılmam. düşünsene gemide her türlü aktivite var insan kendini oteldeymiş gibi hisseder internetleri bile varmış daha ne olsunaynen süper okudum ama işte ben suda boğulmaktan aşırının aşırısı korktuğum için düşünemiyorum
Olacağı varsa başka yerde de ölüm gelir :) gemide akışına bırak zevkini çıkarmaya bak :) bende denizin tutmasından korkardım :) yoksa titanic gibi bir gemide eşim deniz subayı yada kaptan olsa ohoo peşinden ayrılmam. düşünsene gemide her türlü aktivite var insan kendini oteldeymiş gibi hisseder internetleri bile varmış daha ne olsunher seferde başka bir liman bedavadan dünyayı geziyorsun oh ne ala gittiğimiz ülkelerden alacağımız değişik hediyelikler de cabası offf süperrrr şimdi bi yurt dışına çıksak ohoo dünyanın parası şanslı kadınlar biz kara da kocaları bekliyoruz denizci hanımları ise eşlerinin peşine takılıyor en iyisini yapıyorlar.. acaba bizde araziye mi gitsek bizimkilerle denetlemelerine, tatbikatlarına bir el atardık bizim suçumuz ne ayrı gayrı
demek sana lüks bir gemide, açık denizlerde tur şansı çıksa ( o hayran olduğun adamla :) ) kabul etmeyecenyok ben ölmekten korkmuyorum ama akciğerlerime hava yerine su dolması olayı beni panik atağına sokuyor. karakol ortamı eğlenceli ama araziye gitmek isteyeceğimi hiç sanmıyorum
demek sana lüks bir gemide, açık denizlerde tur şansı çıksa ( o hayran olduğun adamla :) ) kabul etmeyecenneyse yerine biz gideriz ben daha karakolun kışlanın kapısından geçmedim, kaldı ki içerisi bilemiyorum zevkini insanın kocişi neredeyse orayı seçermiş :)
Jamie dornan da bana katılacaksa düşünebilirimhahahah
kızlar benim eşim kaptan ve biz beş yıldır beraber cıkıyoruz denize...eşinden ayrılmak istemeyenlere tavsiye ediyorum cok güzel hem birlikte olmak hem birlikte farklı kültürlere şayit olmak...
Yaa ilk defa gemiye çıkacak bir zabitin(staj hariç yani zabit olarak) eşi çıkamaz mii
benim bildiğim sadece süvari çarkçıbaşı 2.kaptan ve 2.çarkçılar eşlerini götürebilir gemiye. gerçi firmadan firmaya değişebilir bazı firmalar tamamen karşı.
Olacağı varsa başka yerde de ölüm gelir :) gemide akışına bırak zevkini çıkarmaya bak :) bende denizin tutmasından korkardım :) yoksa titanic gibi bir gemide eşim deniz subayı yada kaptan olsa ohoo peşinden ayrılmam. düşünsene gemide her türlü aktivite var insan kendini oteldeymiş gibi hisseder internetleri bile varmış daha ne olsunher seferde başka bir liman bedavadan dünyayı geziyorsun oh ne ala gittiğimiz ülkelerden alacağımız değişik hediyelikler de cabası offf süperrrr şimdi bi yurt dışına çıksak ohoo dünyanın parası şanslı kadınlar biz kara da kocaları bekliyoruz denizci hanımları ise eşlerinin peşine takılıyor en iyisini yapıyorlar.. acaba bizde araziye mi gitsek bizimkilerle denetlemelerine, tatbikatlarına bir el atardık bizim suçumuz ne ayrı gayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?