Ya ne kadar guzel erkek arkadasm suvari olunca goturebilrrm seni diyo tabi evlenince :) bu sene gelsinde dusunuyoruz evlenmeyi suan3.kaptan dondugunde suresi doluo 2.olck insalla sinavlari gecip kendisi tankerde calisiyo bi de diyo iste ben seni o kdr kismin arasina nasil gotureym yagcisi var o var bu var diye de endiseliniyor sonucta sizinki gibi suvari degil su andaerkek arkadasmin denizde gecirdigi sure icinde karaya ciktigi o kdr az oldu ki 2sefer suezmax simdide suezmax aframax arasi bi tanker cok buyuk old icin yanasmiyorlr kuruyukun rahat oldugunu soyluyo kendiside tek cikarken tankerde ciksin suvari olunca kuruyuke gecsn beraber cikariz insalla cok ozledm 9aydir yok su yasadan etkilenmemek icin insallah15-20 temmuzda yanimda bakalim eger ascilik kursuna gidersem asci olark giderim belki onunla:)
kızlar benim eşim kaptan ve biz beş yıldır beraber cıkıyoruz denize...eşinden ayrılmak istemeyenlere tavsiye ediyorum cok güzel hem birlikte olmak hem birlikte farklı kültürlere şayit olmak...
selamlar...çok heyecanlı olduğumu söylemek isterim öncalikle.buraya yeni üye oldum.benim erkek arkadışım da sizlerin eşleri gibi kaptan uzak yol kaptanı.mesleğinin hakkında bilgi edinme çabam sayesinde buyı buldum ve çok sevindim.burayı takip ederek onunla ilgili mesleğiyle ilgili bir çok şey öğrendim...bende inşallah ilerde sizler gibi kaptan eşi olucam çünkü onu çok seviyorum ve gelince beni ailemden isteyeceğini söyleyerek gitti.dönmesini bekliyorum sabretmek zor ama alıştım artık herkeze sabırlar şey sizlerden daha tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum.iyi yıllar.......
canım inşallah evlenir beraber yolculuga cıkarsınız cok güzel eşinle beraber gezebilmek
selamlar...çok heyecanlı olduğumu söylemek isterim öncalikle.buraya yeni üye oldum.benim erkek arkadışım da sizlerin eşleri gibi kaptan uzak yol kaptanı.mesleğinin hakkında bilgi edinme çabam sayesinde buyı buldum ve çok sevindim.burayı takip ederek onunla ilgili mesleğiyle ilgili bir çok şey öğrendim...bende inşallah ilerde sizler gibi kaptan eşi olucam çünkü onu çok seviyorum ve gelince beni ailemden isteyeceğini söyleyerek gitti.dönmesini bekliyorum sabretmek zor ama alıştım artık herkeze sabırlar şey sizlerden daha tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum.iyi yıllar.......
merhaba, ben de çok yakında bir kaptanla evleneceğim ve her yere beraber gitmek gibi bir planımız var. Aslında ben de çok gitmek istiyorum, düşününce hep beraber olmak ve sürekli seyahat etmek çok cazip geliyor. Herkes bu fikre karşı çok önyargılı genelde duymazdan geliyorum çünkü mutlaka denemek istiyorum. Beni düşündüren kısım sürekli sosyallikten uzak kalmak değil, bu konuda endişem yok. Şunu düşünüyorum; gemi ortamı erkeklerin hakim olduğu bir yer sonuçta, muhtemelen tek kadın sendin bunun yarattığı sorunlar ne? İşte bu konudan kaynaklı bir de güvenlik endişem var. Tamam netice kaptanın dediği olur, otorite o ama her çeşit insan var, açık deniz psikolojisi farklı birşeymiş yani işte uyuşturucu bağımlısı çıkar, manyağı çıkar. Yaşayan birinden duymak istedim, Bu açıdan ortam nasıl?
canım biz cok cıktık denizde 5 yıl calıstık sabancılara gıttık mesela esın kaptansa sorun olmaz tatlım genelde kaptan eslerı pek sorun olmuyor[/Q
bnde yeni üye oldum yorumlarınızı beğendim bnm sewgilimde kaptan inş sizin gibi bizde mutlu oluruz ama bnm tek sorunum kendi aileme uzak olacam o biraz üzüyor bni
kizlar merhaba. Benimde erkek arkadasim suan gemide ve 6 ay yok. Benden daha bilgili oldugunuz icin size danismak istedim 3. kaptanlarda eslerini yaninda goturebiliyorlarmi gemiye acaba ?
İyi aksamlar su esleriyle gemiye cikan bayanlar hangi sirket acaba 5-7 yil sizi esinizle beraber gemide misafir edio
bnm esim zor oldugunu bir suru proseduru oldugunu soyluo banada gina geldi herkes gidio millet evini kapatti gemide yasio biz nie basaramioruz?
biz en son ist denizcilikte idik sabancıya gittik berber çetinkaya denizcliğe gittik bunun gibi bi sürü yer var eş alan
Sabancilarin hangisiydi densa mi?
Yazdıklarınızı hayranlıkla okudum taamda istediğim hayat gezip görmek lütfen detaylıca gittiğin ülkeleri geçirdiğin vakitleri anlatır mısın hatta blog açmayı düşünmez misin? Gezgincilerin hayatı özellikle denizcilerin hayatı ilgimi çeker ne kadar güzel görmediğiniz ülke kalmamışşkızlar benim eşim kaptan ve biz beş yıldır beraber cıkıyoruz denize...eşinden ayrılmak istemeyenlere tavsiye ediyorum cok güzel hem birlikte olmak hem birlikte farklı kültürlere şayit olmak...
ilk sayfaları okudun mu canım ? ne güzel gitmedikleri ülke kalmamışne güzel bi yaşama tarzı yaa.. tabi benim hidrofobim var asla karadan ayağımı o kadar uzun süre kesemem o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?