Obur yarismalara da katil mutlaka sahane yorumlar katarsn senBende seni yerimbende senin kurabiyene bayıldim görünce
Burasi kurtlar sofrasi tatli kıs seni üzerler eküri neyin bulaman burda gelsene şöyle yamacimaSen de artık herkes gibisin. Ya Rabbi bir beceriksiz eküri gönder bana
Bırakmaz amanitam göbek bağı benimle kesilmişO anka kusu gibi kullerinden yeniden doğar seni hic birakir mi kiz
Teşekkür ederim çiçeğimne güldüm ya
Bi ara kurabiye falan olduklarını unuttum
Eline sağlık ,bol şans
Teşekkür ederim
Yok yinede belli olmaz yaCoko anca senden çıkar böyle şeyleradın yazmasa bile yazım şekli ve konseptten anlardım sensin hazır nagiferde varmış iyi eğlenceler :) 1. Belli
Format atsak işe yarar mıAblacım gaza gelme özelliğim de yok. Siz beni bırakın devam edin.
İşte yemeğine göre değişirObur yarismalara da katil mutlaka sahane yorumlar katarsn sen
Yap valla çok hoşuna gider. Benim oğlan çıldırdiBA-YIL-DIMMMMMM
Super olmuş valla bende kızıma yapammmm❤❤❤
Sağol mantolum kızOhaaa çok iyi
Çok teşekkür ederim pearlsÇok güzel bir anlatım ve çok orjinal bir sunum olmuş, çok beğendimeline sağlık, başarılar
Çok iyi kurabiyeler vardı ama daha da gelir onlarda emek veriyor şimdi hak eden kazansın magnimYaaa coko birseyede et atta kotu olsun bu ne kadar tatli guzel bir sunum basarilar dilemeye gerek yok zaten kazanirsin sen
Digerlerini bilmiyorum ama bunlar muthisÇok iyi kurabiyeler vardı ama daha da gelir onlarda emek veriyor şimdi hak eden kazansın magnimteşekkür ederim kuzuu