- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.213
Obur yarismalara da katil mutlaka sahane yorumlar katarsn senBende seni yerim bende senin kurabiyene bayıldim görünce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Obur yarismalara da katil mutlaka sahane yorumlar katarsn senBende seni yerim bende senin kurabiyene bayıldim görünce
Burasi kurtlar sofrasi tatli kıs seni üzerler eküri neyin bulaman burda gelsene şöyle yamacimaSen de artık herkes gibisin. Ya Rabbi bir beceriksiz eküri gönder bana
Bırakmaz amanitam göbek bağı benimle kesilmişO anka kusu gibi kullerinden yeniden doğar seni hic birakir mi kiz
Teşekkür ederim çiçeğimne güldüm ya
Bi ara kurabiye falan olduklarını unuttum
Eline sağlık ,bol şans
Teşekkür ederim herkese bol şans diliyorumAyyy çok güzel olmuş Chocolita sende az değilsin maşallah
Yok yinede belli olmaz ya sağol speranzom spikerimCoko anca senden çıkar böyle şeyler adın yazmasa bile yazım şekli ve konseptten anlardım sensin hazır nagiferde varmış iyi eğlenceler :) 1. Belli
Format atsak işe yarar mıAblacım gaza gelme özelliğim de yok. Siz beni bırakın devam edin.
İşte yemeğine göre değişir her şeyde bu kadar açılamam sanırımObur yarismalara da katil mutlaka sahane yorumlar katarsn sen
Yap valla çok hoşuna gider. Benim oğlan çıldırdiBA-YIL-DIMMMMMM
Super olmuş valla bende kızıma yapammmm❤❤❤
Sağol mantolum kızOhaaa çok iyi
Çok teşekkür ederim pearlsÇok güzel bir anlatım ve çok orjinal bir sunum olmuş, çok beğendim eline sağlık, başarılar
Çok iyi kurabiyeler vardı ama daha da gelir onlarda emek veriyor şimdi hak eden kazansın magnim teşekkür ederim kuzuuYaaa coko birseyede et atta kotu olsun bu ne kadar tatli guzel bir sunum basarilar dilemeye gerek yok zaten kazanirsin sen
Digerlerini bilmiyorum ama bunlar muthissonucu heycanla bekliyorumÇok iyi kurabiyeler vardı ama daha da gelir onlarda emek veriyor şimdi hak eden kazansın magnim teşekkür ederim kuzuu