• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapıya gelen kadınlar..ne yapmalıyım?

çocuk asla yanlız bırakılmamalı ama çok mecbur kalınıyorsa eve kendiniz camera kurup internetten izleyebilirsiniz

canım bence ne olursa olsun oğlunu evde bırakma bu aralar, ne olur ne olmaz :( allah korusun, allah vermesin ama soyacaklarsa da oğlun evde yokken soyarlar, söylemesi bile kötü, biliyorum ama oluyorböyle şeyler. çocuğa bir şey yapmasalar bile üzerinden atamaz korkusunu :(

ben de tek onun için endişeleniyorum yoksa çalınacak şeylerin oğlumun yanında hiçbi değeri yok, Allah korusun çocuklarımızı

sagol cnm bnde seni anlıyorum ama o an insan konuşurken bile korkuyoki öyle bi insanı aramadığı her halinden belli,o an beni bayıltsa içeri girse...yani ben fazla konuşmadım o günden sonra da bi kaç gün etkisini atlatamadım valla sana da büyük geçmiş olsun

çok teşekkür ederim, evet canım karşıdakinin kötü niyetli olduğunu biliyosun ama elinden bişey gelmiyor en kötüsü bu :59:

canim allah korumus...bak oglunu birakicak bi yakinin varmi yai en azindan evde yalniz kalmaz??

birde bi hirsizlik ayeti var, bol bol onu oku...sen tedbiri elden birakma gerisini allaha birak...

malesef yakınlarımız bizden çok uzakta, artık babası çok daha erken gelmeye çalışacak eve :(
o hırsızlık ayetini de araştıracağım canım çok teşekkür ederim

çok geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum şu an:(
ben de çok pişmanım kapıyı açtığıma ve gelen kadınları niye daha fazla konuşturmadığıma, o an öylece kitleniyor insan işte:(
dünyada kendimizi güvende hissettiğimiz tek bi evimiz var o da böyle tehlikede
dilerim bir daha gelmezler ve dilerim polis bulmuştur onları..

bide ayetel kürsiyi bol bol okuyun cnm

arkadaşlar derdimle ilgilendiğiniz için hepinize teşekkür ederim,
dilerim hiçbirimiz böyle şeyler yaşamayız.

aynen öyle bizim apartmana dilenci de giriyo satıcı da şüpheli şahıslar da valla
.bizim karşısı boştu geçen gün polisler geldi,karşı da şüpheli şahısların olduğuna dair ihbar aldık dedi bize de sordular görüp görmediğimizi.bilmiyorum valla zaman çok kötü allahım hepimizi korusun

ay cok kötü ya.. :(
üzüldüm... aman oglunuzu yanliz birakmayin evde bu aralar..
allahim korusun

çok zor canım.. aklın hep evde oluyor.. ben kızımı sekiz yasından beri yalnız bıraktım evde . hep arar tembihlerim bende gelsem açma kapıyı diye..hala daha öyledir .. hergün tembihle açmasın kapıyı
her sabahta evime bakar Allahım kızım sana emanet der çekerim kapımı.. rabbim evlatlarımızı korusun :nazar:

Apartmanınızda yok mu bi yaşlı teyze pencerenin kenarına oturup bütün gün gelenı gideni tikizlesin şüpheli kadınlar gelince polisi arasın apartmanda işbirliği şart ,oturanlarla bir konuşsanız

hırsızlık ıcın heralde sızın evde olup olmadıgınızı mı kontrel ettı acaba ,polısı aramanız ıyı olmus ama genede tedbır almak lazım ozellıkle cocuk ıcın ,ya bu ınsanlar napsın dısarda olsalar tehlıke evde olsalar tehlıke Allahım sen bıze sabır ver

arkadaşım öncelikle çok çokgeçmiş olsun..oğlunuz yanılıp yenilmesin diye kapıda bu konuda pratik yapın..siz çalın ondanda asla ve asla kim o dememesini sizin anahtarınız olduğu için kapıyı çalmayacağınızı,diğer çalanlarında önemsiz ve hatta tehlikeli olduğunu bu esnada anlatın..kapıyı dışardan çalın ve babasıda oğlunuza o anda sessiz kalması konusunda uyarsın.her zaman pratik yapmak teorikten daha çok akılda kalıcıdır..

haberlerde bırkaç ay önce böyle haber çıktı hatta apartmanda kamera varmış farketmemişler kapıyı çalıyorlar kımse yoksa kapıyı o kadar kolay acıyorlarkı sonra hırsızlık yapıyorlar.bır tanesıde hamıle yada hamıle görüntüsü vermek istemiş kendine.önce evlerin zıllerını çalıyorlar kımse yoksa dalıyolar içeri.çok şaşırmıştım izleyince.çete bunlar resmen.hepimiz allaha emanetiz artık.

iyide arkadaslar cocuk ıcerdeyken ses cıkarmazsada ya evde kımse yok deyıp kapıyı acıp ıcerı gırerlerse ve cocukla karsılasıp cocuga zarar verırlerse bırde bu yonden dusunmek lazım!

bizim eve de cok sik geliyor saticilar, ben de alistim artik delikten bakiyorum tanidik degilse kapiyi hic acmiyorum.
evde ses olur da duyarlar acmadigimi bilirler diye de hic cekincem yok aciyorum son ses muzigimi dinliyorum filmimi izliyom kimseye kapi acmak zorunda degiliz sonucta...

oglunuza da her gun tembih edin kapiyi kimseye acmamasini...
soyle deyin '' oglum babanin da benim de anahtarimiz var, eve girmek istersen zili calmayiz anahtarla kapiyi acariz, o yuzden zil calarsa kim olursa olsun kapiyi acma, kotu adamlar kotu kadinlar zorla iceri girer sana zarar verebilir'' diye tembih edin.
annem evde olmayacagi zaman asla kimseye kapiyi actirmazdi bana, benim anahtarim var zile basan olursa duymazdan gel kapiyi acma derdi hep :31:

bugün oğlumu karşıma alıp ciddi şekilde konuştum, dün gelen kadınlardan bahsettim, biz evde yokken kesinlikle kapıyı kimseye açmamasını tembihledim zaten bu konuda sürekli uyarıyorduk kendisini,

bugün babasıyla dışarı çıkması gerekti, kapıda onları uğurlarken bana sarıldı ve "anne bak o kadınlar gelirse sakın kapıyı açma kilitle tamam mı?" diye tembihledi beni kereta
:1::1::1:
oy bitanem benim:69::69:

bizim eve de cok sik geliyor saticilar, ben de alistim artik delikten bakiyorum tanidik degilse kapiyi hic acmiyorum.
evde ses olur da duyarlar acmadigimi bilirler diye de hic cekincem yok aciyorum son ses muzigimi dinliyorum filmimi izliyom kimseye kapi acmak zorunda degiliz sonucta...

oglunuza da her gun tembih edin kapiyi kimseye acmamasini...
soyle deyin '' oglum babanin da benim de anahtarimiz var, eve girmek istersen zili calmayiz anahtarla kapiyi acariz, o yuzden zil calarsa kim olursa olsun kapiyi acma, kotu adamlar kotu kadinlar zorla iceri girer sana zarar verebilir'' diye tembih edin.
annem evde olmayacagi zaman asla kimseye kapiyi actirmazdi bana, benim anahtarim var zile basan olursa duymazdan gel kapiyi acma derdi hep :31:

bende oğlumu tembihliyodum hep birgün anahtarı unutmuşum yarım saat aralıksız zile bastım açmadı

benm de başıma kötü bşey geldi konuyla lgili
zilim çaldı baktım tanımadığım bi kadın (tanımadıklarıma satıcıya falan asala kapıyı açmam)
açmadım sürekli zile basıyo kızımın sesini duydu
biliyorum evdesiniz aç kapıyı dye kapıyı yumrukluyo
sonra kapıyı tekmelemeye başladı çelik kapı kırılacak gibi sarsılıyo
yavrularımın ödü koptu
kapıcıya diyafondan bağırdım yardım etsin diye
oğluma telefonu getir polis arayım diye bağırınca kaçtı
kapının arkasında kalakaldım çocuklarım duvarın dibne sinmiş
allah böyle manyaklarla karşılaştırmasın

benm de başıma kötü bşey geldi konuyla lgili
zilim çaldı baktım tanımadığım bi kadın (tanımadıklarıma satıcıya falan asala kapıyı açmam)
açmadım sürekli zile basıyo kızımın sesini duydu
biliyorum evdesiniz aç kapıyı dye kapıyı yumrukluyo
sonra kapıyı tekmelemeye başladı çelik kapı kırılacak gibi sarsılıyo
yavrularımın ödü koptu
kapıcıya diyafondan bağırdım yardım etsin diye
oğluma telefonu getir polis arayım diye bağırınca kaçtı
kapının arkasında kalakaldım çocuklarım duvarın dibne sinmiş
allah böyle manyaklarla karşılaştırmasın

hay Allah çok üzüldüm canım yaa dilerim birdaha böyle bişey yaşamazsınız
ne çeşit ruh hastalarıyla aynı havayı soluyoruz biz böyle !!
:47::47:

Back