benimkileride aldilar ameliyatla pöfff cok kötüydü gercekten birde narkozsuz sadece uyusturarak kac igne yedim hatirlamiyorum ama beya korktum 1,5 -2 yil gitmedim disciye öyle olunca son 1,5 ayda 5 kere gittim haha
2 tane deligim varmis birde bi güzel temizletim mis gibi oldular simdi
ben hepsini birden aldirdim eger o zaman hepsini aldirmasaydim muhtemelen senin gibi birdaha gitmezdim. Cidden cok kötüydü benim birde bir tanesi iltihapliydi yeni gecmisti tam uyusmadi bagirdigim icin doktor bana sinir oldu ona cevap yetistiremiyorum diye ben sinir oldum agizimdan kanli salyalar aka aka kavga etmeye calistim sonunda tabi konusamamayincan sinirimden agladim hemsirede hem gözyasimi hem kanlari siliyor annem girdi iceri ilk dedigi yinemi kavga ettin doktorlarla
2 kilo atmistim ama benim yüzüm sismedi özel bir igne yaptilar ama bir kac hafta sonra yüzüm sarardi hani morarir sonra sararir ya aynen öyle :) Ay ne günlerdi be
dursunlar durduklari yerde ya 20lik disler cok "adi" oluyo ya ya iltihap yapar yada zorlar birde benimkiler biri haric hep gömülüydü o cikanda iltihap yapti