- 29 Haziran 2010
- 488
- 29
- Konu Sahibi Cardialgia
heeeyyyyyy bende geldimmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heeeyyyyyy bende geldimmmm
alıntı bildirim sorunu ne zamn çözülcek acaba
sorunmu varmıs haberım yoktu bende sandım kaldırıldı alıntı bıldırımı heralde
sanırım sorun var evet.kötü oldu ya biri alıntıladığı zamn kolya oluyorduu.şimdi göremeyebiliyoruzz.
evdemisin sen bulut efe
sende hoş geldin seh-timm
canım gecmıs olsun oy dıs agrısı felakat bısey ınsallah ıylesırsın agrın gecer amınnn
hoş geldin canım hayırdır noldu dişine
sagolun kizlar. Evet ya cok felaket bisi gerci suan daha iyi ama sabah dolgu yaptirdim artik sinire kadar oydumu napti bilmiyorum Hic böyle agrimazdi dolgudan sonra
bene ıkı sene 20 lık ıs agırı cektım cıkmıyordu dıs sonunda nısanlıyken esım ıkna ettı gıttım amalıyat olduma ama felekettı cok zor gecmıstı amalıyat bı hafta yuzum sıs gezdım pıpetle beslendım daha sırada 3tane cıkamayan 20 lık dısım var ama olmam bıdaha
benimkide aynı şekilde alındı.iki tanede bende duruyorr çok zorlamıyor şuan .zorlarsa napcam bilmiyorum
uff kötüüü dişş yaa ben en son bu yaşıma kadar bekleyim 20lik dişimi aldırmıştımmm çok fenaa
bene ıkı sene 20 lık ıs agırı cektım cıkmıyordu dıs sonunda nısanlıyken esım ıkna ettı gıttım amalıyat olduma ama felekettı cok zor gecmıstı amalıyat bı hafta yuzum sıs gezdım pıpetle beslendım daha sırada 3tane cıkamayan 20 lık dısım var ama olmam bıdaha
benimkide aynı şekilde alındı.iki tanede bende duruyorr çok zorlamıyor şuan .zorlarsa napcam bilmiyorum
Günaydin Kizlarrrr
Herkescikte öglene gelecekmis bende uyumaya düsünüyodum minigimi yatirinca,
Uyumasammi acep :26: hihihihi
Senii takipp ediyorum hıhıhııhıhı
iyiyizz hellooo Sanırsam öyleee :26:
canlar nerelerdesınız
hepiniziiiii çok özledim beee vallahi aklım hep sizdeydi ama sabahtan aşkıma gittim 1 haftadır görmüyordum
nasılsınızzzzz hanımlarrr?
yeni gelenler hoş geldi sefa getirdiiii
dünyaaaaa güzelleriiiii
ohhh şans senden yana maşallah maşallahhhhhben yoktum yenı gırdım ama gene gıdyom annemlere gıtcaz babanemgelmıs koyden ve annemlerın orda ev bulu en kısa zamanda oraya tasıncaz ohhhhbeeee kurtulcam bu semtten
Bugun ugradim kimseciklwr yoktu :97:
Nasilsiniz
ohhh şans senden yana maşallah maşallahhhhh
bak ben uğurlu geldi sana burası
vardı neden boşladım bakim sen