- 7 Kasım 2007
- 3.016
- 36
-
- Konu Sahibi oykumruyam
Sizinki nasil oldu tam olarakBende merak ettim ürünü alalım sıkıntı yok tek gelsin adamlarda başımıza sonradan bişi çıkarmasınlar..telefon adres olsa ben yapacagımı biliyorumda maalesef kaçar gibi gitmişler :/
Geçtğimiz pazartesi eve geldiler. İki tane adam ilk önce biri geldi hediye kazandınız bi yerde açılışımız var falan demiş babama... Daha sonra kataloglarından ürünler gösterdiler. bizde sulu elektrikli süpürge dedik bunlar dedi yanında saat ve gümüş tepsi hediye hepsini bıraktılar. tekrar gelicez vazgecerseniz iptal dediler. İmzayı attı babam ama sadece taksit kartı bıraktılar onun dısında ne telefon ne adres elimde hiç bir şey yok. Olsa tüketici hakem heyetine hemen başvuruda bulunacagım. Bizim korkumuz gelmezlerse diye parasını ödemeyede razıyız artık... Başımıza bişi çıkarmasınlarda.. ne yapabilirimSizinki nasil oldu tam olarak
Baban okumamis mi kagiidii e siz o taksidi nereye yatircaksiniz hicbisey yoksaa? Supurgeyi falan herseyi biraktilar mi ben onu anlamadim?Geçtğimiz pazartesi eve geldiler. İki tane adam ilk önce biri geldi hediye kazandınız bi yerde açılışımız var falan demiş babama... Daha sonra kataloglarından ürünler gösterdiler. bizde sulu elektrikli süpürge dedik bunlar dedi yanında saat ve gümüş tepsi hediye hepsini bıraktılar. tekrar gelicez vazgecerseniz iptal dediler. İmzayı attı babam ama sadece taksit kartı bıraktılar onun dısında ne telefon ne adres elimde hiç bir şey yok. Olsa tüketici hakem heyetine hemen başvuruda bulunacagım. Bizim korkumuz gelmezlerse diye parasını ödemeyede razıyız artık... Başımıza bişi çıkarmasınlarda.. ne yapabilirim
Evden alicaklar ya makbuz almayi unutmayin sonra cikip odemediniz falan derlerTaksit kartı bırakmışlar. Süpürge, iki adet saat ve tepsi bırakmışlar. 5 martta geleceklerını soylemışler. Valla elimizde bişi yok gelirlerse yatırcaz taksitleri bende anlamadım. Sabah gelmişler babamda uyuyormuş uyku sersemi artık kanmış bunlara normalde asla almaz basireti bağlanıyo işte insanın..