kapıdan satışla kandırıldım:((

oykumruyam

Öyküm abla olduuu:)
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
3.016
36
kapıdan alışveriş mağduruyum benneyaptımki
aslında kolay kolay kapıyı açmam böyle seyyar satıcılara ama evde yalnız değildim kızım yanımdaydı ondan da cesaret alarak açmış bulundum daha doğrusu satıcı olduğunu açınca anladım
EFOR alışveriş merkezinin yeni açılacak şubelerinin reklamını yaptığını bir hediye çekilişi yaptıklarını söyledi istememe rağmen ısrarla bir kart çektirdi kartta temizlik robotu kazandığım yazıyordu çok şanslısın satış fiyatı 1300 tl gibi birşey söyledi eğer bir tanede elindeki katalogdan ürün alırsam hediyeyi alabileceğimi söyledi hiç ihtiyacım olmamasına rağmen ısrarlarıyla bir düdüklü tencere aldım 180 tl ye benneyaptımki taksit yapıldı 30-30
önden de 30 tl verdim:KK43: taksit kart düzenlendi bir de sözleşme imzalandı ancak sözleşmenin bir nüshası bana verilmedi sonra farkettim bunu
neyse kazandığım ürün bir türlü gelmedi geçen gün aradılar ödemeniz var diye ben de hediyem gelmedi ki dedim kdv sini ödeyin gönderelim dediler 290 tl kdv ödemem gerekiyormuş ki bu ayrıntı bana söylenmemişti hediye kartının bir yerinde kdv müşteriye aittir yazıyor ma hiç bahsetmediği için ve ücretsiz sahip oluyorsun dediği için dikkatimi çekmemişti:KK43: hediyenizi de tencerenizi de istemiyorum kaporamı getirip tencerenizi götürün dedim hiç kullanmadım iade yok dediler hediyeden vazgeçebilirsiniz ama tencereyi ödemeniz gerek dediler
kaymakamlığa şikayet dilekçesi yazdım yarın götüreceğim eşim aradı icraya verdik demişler bir tanıdık avukata danıştım sen yine de götür dilekçeni dedi
iyi niyet ve güvenimin sonucu dolandırılmak oldu senağlama

bugün şikayet dilekçemi verdim kaymakamlığa ancak geç kalmışım
1 hafta içinde ihtarname çekmem gerekirmiş:KK43:((

Bile bile lades olmuş..

Kapıdan alışveriş yapılır mı canım ya?
Zaten ağzı iyi laf yapanları gönderiyorlar, konuşturmuyorla bile seni, iyi günler deyip kapıcan kapıyı, konuşsun dursun...

Bu da size ve bize bir ders olsun..
Umarım halledersiniz..

aslında açmıyorum kapıyı ama ne bileyim gözden baktım komşu falan sandım kadını
aprtmanlarda kaç kişiyi tanıyoruz ki?:KK43:
yasal olarak yapmaları gereken şeyler varmış yapmamışlar
bir hafta içinde ihtarname çekseymişim vazgeçebiliyormuşum satıştan
bilmiyordum:KK43:(

Öyküm hanım ,

bu olay sonrasında ne oldu ? Benzer olay benimde başıma geldi acaba nasıl sonuçlandı ve ne yapmam gerekiyor sizden ricam etsem bana bilgi verebilirmisiniz.

Şimdiden teşekkürler,

yeni dolandırma stili bu glb kızlar dikkatli olun.

canım sana da geçmiş olsun.

geçenlerde bizim yurdun çevresine de böyle bi adam gelmiş. kozmetik ürünleri bedava veriyor. içinden kart çıkarsa epilasyon aleti veya cep telefonu çıkıyormuşmuş kdvsini ödüyormuşsun sadece.

adamı korkuttum kadınların önünde. bir sürü soru sordum. öyle kaçtı gitti.

Bizimde başımıza yeni geldi pazartesi bi hafta olacak fakat aynı size söylenen gibi hediye çeki falan kazandınız dediler temizlik robotu verdiler. ama adres telefon bilmiyoruz:KK43:( dilekçe vericem ama firma adı yok ne yapmam gerek ???

Bende merak ettim ürünü alalım sıkıntı yok tek gelsin adamlarda başımıza sonradan bişi çıkarmasınlar.. :KK43: telefon adres olsa ben yapacagımı biliyorumda maalesef kaçar gibi gitmişler :/

Sizinki nasil oldu tam olarak
Geçtğimiz pazartesi eve geldiler. İki tane adam ilk önce biri geldi hediye kazandınız bi yerde açılışımız var falan demiş babama... Daha sonra kataloglarından ürünler gösterdiler. bizde sulu elektrikli süpürge dedik bunlar dedi yanında saat ve gümüş tepsi hediye hepsini bıraktılar. tekrar gelicez vazgecerseniz iptal dediler. İmzayı attı babam ama sadece taksit kartı bıraktılar onun dısında ne telefon ne adres elimde hiç bir şey yok. Olsa tüketici hakem heyetine hemen başvuruda bulunacagım. Bizim korkumuz gelmezlerse diye parasını ödemeyede razıyız artık... Başımıza bişi çıkarmasınlarda.. ne yapabilirim :KK43:

Geçtğimiz pazartesi eve geldiler. İki tane adam ilk önce biri geldi hediye kazandınız bi yerde açılışımız var falan demiş babama... Daha sonra kataloglarından ürünler gösterdiler. bizde sulu elektrikli süpürge dedik bunlar dedi yanında saat ve gümüş tepsi hediye hepsini bıraktılar. tekrar gelicez vazgecerseniz iptal dediler. İmzayı attı babam ama sadece taksit kartı bıraktılar onun dısında ne telefon ne adres elimde hiç bir şey yok. Olsa tüketici hakem heyetine hemen başvuruda bulunacagım. Bizim korkumuz gelmezlerse diye parasını ödemeyede razıyız artık... Başımıza bişi çıkarmasınlarda.. ne yapabilirim :KK43:
Baban okumamis mi kagiidii e siz o taksidi nereye yatircaksiniz hicbisey yoksaa? Supurgeyi falan herseyi biraktilar mi ben onu anlamadim?

Taksit kartı bırakmışlar. Süpürge, iki adet saat ve tepsi bırakmışlar. 5 martta geleceklerını soylemışler. Valla elimizde bişi yok gelirlerse yatırcaz taksitleri bende anlamadım. Sabah gelmişler babamda uyuyormuş uyku sersemi artık kanmış bunlara normalde asla almaz basireti bağlanıyo işte insanın.. :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:

Taksit kartı bırakmışlar. Süpürge, iki adet saat ve tepsi bırakmışlar. 5 martta geleceklerını soylemışler. Valla elimizde bişi yok gelirlerse yatırcaz taksitleri bende anlamadım. Sabah gelmişler babamda uyuyormuş uyku sersemi artık kanmış bunlara normalde asla almaz basireti bağlanıyo işte insanın.. :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:
Evden alicaklar ya makbuz almayi unutmayin sonra cikip odemediniz falan derler

X