Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kapı zilimden cok rahatsızım ve degıstırmek ıstıyorum hanı dr muayenelerde calan hoz bır sıl sesı var din don dıye bu tarz zılı olan ve nerden bulurum yapı markete dr zılıdıye sorsam bılırmı
canım nalburda bile var o din don zilinden benimkide öyleydi bozuldu gittim nalbura bir sürü çeşit çıkardı şimdi aldığım zil misafiriniz geldi lütfen kapıyı açarmısınız diye çalıyo
canım nalburda bile var o din don zilinden benimkide öyleydi bozuldu gittim nalbura bir sürü çeşit çıkardı şimdi aldığım zil misafiriniz geldi lütfen kapıyı açarmısınız diye çalıyo
canım nalburda bile var o din don zilinden benimkide öyleydi bozuldu gittim nalbura bir sürü çeşit çıkardı şimdi aldığım zilmisafiriniz geldi lütfen kapıyı açarmısınız diye çalıyo