Doğuma Hazırlık kapı süsü,bebek şekeri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gulcinf

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2007
305
7
kapı süsünü malzeme alıp kendim yaptım ;

buda şekerlerimiz bunlarıda ben yaptım içinde draje badem ve normal badem karışık koydum

Gülçin süper olmuş valla eline sağlık, hazırdan hiçbir farkı yok, şekerleri bende kendimmi yapsam diye düşünüyorum ama hem becerebilirmiyim hemde ozamana kadar şekerler bayatlar diye kararsızım.

şekerlerin biblolarını kaça ve nerden aldın acaba :?

gülcin masallah ne kadar beceriklisin arkadasim,süper olmus bayildim ya..ellerine saglik..

sağolun kızlar ama hiç zor değil valla..yoksa bende ince işlere pek gelemem ama çok zevkli...malzemeleri kemeraltından aldım..bibloları 50 ykrş.tan, badem şekerinide kilosu 30 ytlden aldım.(mabel) yarım kilo draje badem şekeri aldım yarımda küçük badem..1 keseye 2 draje 4 badem koydum..arkalarınada mıknatıs koydum.birde isim yazıcaz..50 adet bebek şekerini 70 ytl.ye hallettim..

gülçüncim çok güselller...bende kapı süsünü kendim yapacağımda sen ne malzeme kullandın...şekerlere bende biberon aldım ...küçük görmüşsündür biraz süsleyeceğim sonra içine de şeker tamama.

Merhabalar, bende bebek şekeri malzemelerimi mısır çarşısının kapısından çıkınca (mahmutpaşaya doğru) kurukahveci mehmet efendinin sokağında kocaman bir mağaza var sırf bu tarz ürünler satan, hatta harika ve çok uygun fiyata kapı süsleri vardı yapmama gerek kalmadı :)

gülçincim süper olmuş.ben kendim beceremem ama yardımcı olcak arkadaşlarım var Allahtan:)kemeraltında nerden aldın malzemeleri tarif eder misin.

super olmus elıne saglık boyle hamarat bayanlara çok ımrenıyom

Gülçincim eline sağlık çok güzel olmuşlar. Malzemeleri nereden aldın? Kapı süsünü nasıl yaptın anlatırmısın?

cnm sen o biberonları nerden ve ne kadara aldın acabayerimseniben

gülçincim kşekerler cok güzel olmuşlar yaa
tüllerini nerden aldın üstünde taşlar falan var sanırım tüllerin

kapı süsü için koçtaştan 1 ytlye köpük aldım..onu halka şeklinde kestim sonra üzerine gramafon kağıdı sardım..3 ytl ye 1 metre tül aldım..(eni 3metreydi) biblo ve süsleri biblo aldığım yerden hediye verdiler ama 2,5 ytl filandı..yani 10 ytl bile tutmadı..

gülçincim kşekerler cok güzel olmuşlar yaa
tüllerini nerden aldın üstünde taşlar falan var sanırım tüllerin

sağol canım..kemeraltında bebek şekeri ve nikah şekeri satan yerlerde var..tüller kese şeklinde satılıyor üzerinde taş değil ama parlak pullar var..50 tanesi 15 ytl..

gülçincim çok güzel olmuş içimiz açıldı. keşke koçtaşta tüm malzemeleri bulabilsek. en büyük sorun; kemeraltına gidip gezememek.

evet florya haklısın çok çabuk yoruluyoruz artık ama yinede çok zor olmadı...heves edince yorgunluğunu unutuyor insan..akşam eve gelince heryerim şişmişti ama her halukarda şişiyoruz artık yapacak bişey yok..bu arada çınarlı hastanesinin karşısında beyaz lalenin satış yeri var oradada bebek şekeri malzemeleri satılıyor oraya arabayla gidip alıp çıkabilirsin aklında bulunsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…