Doğuma Hazırlık kapı süsü,bebek şekeri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ellerine sağlık canım allah tüm herkese böyle süüsleyecek çocuklar nasip etsin inaşlahhhh....

gülçin çok güzel olmuşlar canım,valla çok hamaratsın maşallah,hele o şekerler hazırlardan farkı yok inan.ben hastanede dağıtmak için bebek şeklinde üzeri şeker hamuru kaplı çikolatalardan alıcam,eve de lokum yaptırıcam gelenlere ikram etmek için,hımmm çok severim olsada yesem......

bende şekerleri mevlüt için hazırladım..hastaneye lokum alıcam...kısmetse pazartesi bebişime kavuşuyorum darısı sizlerin başına..

ellerine sağlık gerçekten çok hoşlar,bende sade çikolata yaptırmak istemiyorum ama hazırlarda pahalıya gelecek gibi. ancak ben biraz rahatsız olduğum için çok gezme şansım yok kemer altında ne tarafta bu nikah şekeri satan dükkanlar acaba tarif edebilirmisin?

sağolun kızlar ama hiç zor değil valla..yoksa bende ince işlere pek gelemem ama çok zevkli...malzemeleri kemeraltından aldım..bibloları 50 ykrş.tan, badem şekerinide kilosu 30 ytlden aldım.(mabel) yarım kilo draje badem şekeri aldım yarımda küçük badem..1 keseye 2 draje 4 badem koydum..arkalarınada mıknatıs koydum.birde isim yazıcaz..50 adet bebek şekerini 70 ytl.ye hallettim..
biblolar 50 ykr mi ya ne ucuz ne güzel ben alanyada basit bi kurdalyeyi 20 ykr ye aldım :) kapı süsün çok hoş olmuş yuvarlağı için ne kullandın? Burda imkanlar kısıtlı çok şanslısınız

biblolar 50 ykr mi ya ne ucuz ne güzel ben alanyada basit bi kurdalyeyi 20 ykr ye aldım :) kapı süsün çok hoş olmuş yuvarlağı için ne kullandın? Burda imkanlar kısıtlı çok şanslısınız

haklısın canım, ben de alanya da yaşıyorum burada herşey pahalı, geçen çiçekçiden sordum bibloları bek şekeri hazırlamak için tanesine 5 lira dediler yaaa, yuhh yaniii

ama bu kapı süsü hazırlanabilir, hazırı 45 lira, onun yerine koçtaşa gidip köpük alacağım, bir de tül işlem tamam

bursada cumhuriyet caddesinde pastalend var.orda hem hazır yapılmışlarda var,yapmak için malzemelerde var.fiyatlarıda uygun ve çeşit çok.ben bütün çarşıyı falan dolaştım çok pahalı.bursalı arkadaşlara söyliyim dedim.ben çok pahalı olmasını istemedim.örnek olarak fotoğrafını koyabilirsem koyayım.ama bitmedi bu daha malzeme hali.fiyatıda kesesi 0,25 krş ,üstündeki ayıda 0,25 krş toplam 0,50 krş ben 50 adet yapıcam 25 tl. içine ben lavanta koycam onunda yarım kilosu 5 tl.toplam 50 adeti 30 tl.ama tabi dahada süslenebilir.

merhaba arkadaşlar
bebek şekeri için Relocate diye bir web sitesi var burda çok çeşitli biblolar var ve fiyatları ise uygun olanda var pahalı olan da sipariş veriyosunuz 2 yada 3 gün içinde gönderiyorlar ben bi bakın derim.

çok güzel olmuş ellerinize sağlık.. bu da bizim kapı süsümüz ve altın yastığımız, malzemelerini kendimiz aldık, arkadaşım 1 günde yapıp bitirdi sağolsun.kaydirigubbakcemile5. hazırlarından çok daha güzel oldu.. hihoyyyt

Eklentiler

• $08012009515.jpg
    $08012009515.jpg
    87,6 KB · Görüntüleme: 86
  • $Görüntü033.jpg
    $Görüntü033.jpg
    81,4 KB · Görüntüleme: 130
  • $Görüntü032.jpg
    $Görüntü032.jpg
    94,4 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar hepinizin ellerine sağlık valla bayıldım ne kadar hamaratsınız :) didem kader o eklediklerini de kendinizmi yaptınız?

kapı süsünü malzeme alıp kendim yaptım ;
resim0607hs3.jpg

resim0606wj6.jpg

buda şekerlerimiz bunlarıda ben yaptım içinde draje badem ve normal badem karışık koydum
resim0609te0.jpg

resim0610ae1.jpg

maşallah çok beceriklisin canım:nazar:
bende ne okadar beceri nede okadar sabır var
hepsini hazır aldık şekerleride yaptırdık ama çok güzel oldular gerçekten:ecrin_bebek:

X