Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık canım allah tüm herkese böyle süüsleyecek çocuklar nasip etsin inaşlahhhh....
biblolar 50 ykr mi ya ne ucuz ne güzel ben alanyada basit bi kurdalyeyi 20 ykr ye aldım :) kapı süsün çok hoş olmuş yuvarlağı için ne kullandın? Burda imkanlar kısıtlı çok şanslısınızsağolun kızlar ama hiç zor değil valla..yoksa bende ince işlere pek gelemem ama çok zevkli...malzemeleri kemeraltından aldım..bibloları 50 ykrş.tan, badem şekerinide kilosu 30 ytlden aldım.(mabel) yarım kilo draje badem şekeri aldım yarımda küçük badem..1 keseye 2 draje 4 badem koydum..arkalarınada mıknatıs koydum.birde isim yazıcaz..50 adet bebek şekerini 70 ytl.ye hallettim..
biblolar 50 ykr mi ya ne ucuz ne güzel ben alanyada basit bi kurdalyeyi 20 ykr ye aldım :) kapı süsün çok hoş olmuş yuvarlağı için ne kullandın? Burda imkanlar kısıtlı çok şanslısınız
kapı süsünü malzeme alıp kendim yaptım ;
harika olmus, ellerine saglık,bence profesyonel olarak da dusunebilirsin bu işi! :)
kapı süsünü malzeme alıp kendim yaptım ;
buda şekerlerimiz bunlarıda ben yaptım içinde draje badem ve normal badem karışık koydum