Saç Rengi ve Saç Boyama kapatılan röflenın ustune yenı röfle yapılır mı?

osge01

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
887
7
296
arkadaşlar bu sorunun cevabına çok ıhtıyacım var. röflemi kapattırmıştım 4 ay oldu. ama hala sarılarımın etkısı var keçeleşiyor arada. kahve boyamı atınca duzelıyor dipler çıkmaya başlayınca alarm verır gibi bakımsızlaşıyor
ben tekrar sarıya donmek ıstıyorum sizce dahada yıpranır mı ?

Haliyle açıcılar saçı mahvediyolar sende istersen bir süre saçına bakım uygula, saçın biraz güçlenincede yeniden boyarsın ben şimdi öyle yapıyorum..
Evde yapabileceğin süper tarifler var saç bakımı bölümünden bak istersen...

Son düzenleme:
bir arkadaşımın yakını , bunu yaptırmış. şimdi, röfleli yerler de kapandığı için ,görülemiyor. dolayısıyla,röfle atılırken daha önce röfle atılmış yerlerin üstüne tekrar röfle atılmış. tabii sonuç facia. bütün saçlar yıkanırken kopmuş.
bu yüzden işinin ehli bir kuaföre gidip ,bir sorun ......ayrıca, kullanılan malzemede önemli ....

Bence saçlarını uzadıkça kestirerek biraz daha sağlıklı olmasını sağlayabilirsin. Yıpranmış saçın üstüne röfle yaptırmak saçı daha çok yoracaktır biraz daha beklesen daha iyi olur aslında.

arkadaşım saçın tabi röfle yapıylır ama saçların bittiği an olur sen onun yerine saçların kahvrengiyse o rnk tonunun açık tonlarında gölge yaptır bir dafa röfle yaptırmaa bence. çünkü ben röfle yaptırmıştım üstüne siyaha boyatıp üstüne tekrar röfle yaptırmısıtm durumu tahmin bile edemzsin yandı yandı (

kesinlikle yapılmaz..
o röflelerin gitsin bence saçından ondan sonra yaptır..hem tonu hemde saçının diriliği için bu gerekli..

saçım röfleliydi,sıkıldım kendi rengine dönmek istedim,boyattım saçlarımı ,3 kez boyattım,sonra röflenin bana daha çok yakıştığını düşünüp tekrar sarıya dönmek istedim ki saçımın kendi rengi de açık kumral,sarıya yakın bir renk kolay dönerim dedim tekrar röfle yaptırdım,yandı saçlarım ,tiftik tiftik oldu koptu hep,1 seneyi buldu düzeltmem .

yaaaaa çok korktum şimdii
ama burda yaptıranlar vardı benım saçım belime kadar nerdeyse ve kapattıralı 4 ay oldu yani şuan röflelerim kulağımdan bıraz aşağıda.
sarı saçtan vazgeçemıyorum bi yolu yokmu acaba aslında röflelerim bıraz seçilebılır gibi ama hepsı değil dip boya yaptırmasam ışıkta seçilebılır :S

saçlarım yanarsa ben kesın ıflah olmam aman yarabbım allah korusun

osge 01 belindeki saçlarının kulak hizasına gelmesini istemiyorsan sakın yaptırma.ne zaman boyattığın yada üzerinden ne kadar zaman geçtiği hiç önemli değil isterse 10 yıl geçsin.saçına bir kez röfle yapıldı ise asla tekrar üzerine röfle yapılmaz saçların yanar ve yıkarken elinde kalır saçların.ben kuaförlük kursuna gittim dip röflesi yaparken bile hocamız devamlı uyarıyordu sakın röfleli yerlere oreal sürmeyin diye.yalnızca yeni çıkan yerlere uyguluyorduk.sonra 100 kez ahlayıp vahlasan çare olmaz.o saçlar kesilmedikçe saçına röfle yaptıramazsın ne yazık ki.

merhaba. bende röfleden sıkılmıştım. Kendi rengime döndüm( 2 defa). baktım olcak gibi değil. Boya akıyor. Röfleye döndüm tekrar. Allahtan saçlarıma hiç bir şey olmadı. ipek gibi. yanlız sarıları pek istedigim gibi tutmadı. bazı yerler hafif bakır rengi gibi. 2 / 3 röfleden sonra tekrar platin rengine dönecek. Kuaför çok önemli.

yaptırma sakın arkadaşım, hayatım kabusa döndü röfleli saçıma tekrar tekrar röfle yaptırmaktan,5 aydır bu kabusu yaşıyorum...Saçlarım resmen elimde kalıyordu. Bu iş düzeltmek için harcamadığım para, dökmediğim emek kalmadı.Allah hiç bi kadının başına vermesin.

acaba senın röflelerin seçilecvek gibimıydı malum kuaförler seçilecek gibıyse ayırıp kalan renkleri sarı yaparak çoğaltıyolar yoksa hiç seçmeden ustune mi boyadı

kızlar ben şey duydum bıtkısel boya varmış o yıpratmıyomuş ne dıyosunuz yaa
çok ıstıyorum aama sarı bana çok yakışıyo böle çok çirkınım sanki :sm_confused:

benim saçım şuan fındık kabuğu sayılır ama bundan sıkıldım napsam sizce madem olmuyosa , ama yınede başka fıkrı olan varsa çok sevınırım cevap veren herkese tşk ler

saçının yanma ihtimali var,
benimki yanmıştı röfle üstüne kızıl üstüne tekrar röfle yaptırınca
baya kestirmek zorunda kaldım
şuanda da bakımlarla toparladım gibi
hala da röflemi 5-6 ay bekleterek yaptırıyorum
dipli dipli geziyorum yani

canım,saçlarına evdemi yoksa kuafördemi bakım uyguladın.yerimseniben

eğer boyayı sildirtmeden röfle yaptırırsan saçlarını o şekilde son görüşün olur. şimdi boyayı akıtan bitki özlü boya siliciler var. onu yaptırırsan ilk etapta boyan akar ve alttaki röflelerinde çıkar kuaför ona göre yapar işlemi. kufaörüne bi sor istersen bu boya siliciyi.

hımm evet bunu duymuştum. her kuaför ayrı söyluyo yaparız dıyo öburu sakın haa dıyo öbürü otur yapalım dıyo...
korkuyorum yaaa her zaman gittiğim bi kuaförümde yok değiştrmek zorunda kalıyorum hep

ya aynı durumu bende yaşıorum tekrar sarıya dönmek istiyorum ama saçım yanık boya siliciyide kuaföre danıştım onun belli bi süresi var yeni boyanmış saçı siler uzun süre geçtiyse imkansız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…