arkadaşlar bu sorunun cevabına çok ıhtıyacım var. röflemi kapattırmıştım 4 ay oldu. ama hala sarılarımın etkısı var keçeleşiyor arada. kahve boyamı atınca duzelıyor dipler çıkmaya başlayınca alarm verır gibi bakımsızlaşıyor
ben tekrar sarıya donmek ıstıyorum sizce dahada yıpranır mı ?
bir arkadaşımın yakını , bunu yaptırmış. şimdi, röfleli yerler de kapandığı için ,görülemiyor. dolayısıyla,röfle atılırken daha önce röfle atılmış yerlerin üstüne tekrar röfle atılmış. tabii sonuç facia. bütün saçlar yıkanırken kopmuş.arkadaşlar bu sorunun cevabına çok ıhtıyacım var. röflemi kapattırmıştım 4 ay oldu. ama hala sarılarımın etkısı var keçeleşiyor arada. kahve boyamı atınca duzelıyor dipler çıkmaya başlayınca alarm verır gibi bakımsızlaşıyor
ben tekrar sarıya donmek ıstıyorum sizce dahada yıpranır mı ?
merhaba. bende röfleden sıkılmıştım. Kendi rengime döndüm( 2 defa). baktım olcak gibi değil. Boya akıyor. Röfleye döndüm tekrar. Allahtan saçlarıma hiç bir şey olmadı. ipek gibi. yanlız sarıları pek istedigim gibi tutmadı. bazı yerler hafif bakır rengi gibi. 2 / 3 röfleden sonra tekrar platin rengine dönecek. Kuaför çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?