- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
- 248
Oyumu verdim ama bortlenkusuna katiliyorum.Ya ben o konuda kimseyle ilgili kötü br şey yazmam demiştim. İyi yazcaktım iyi
Kadiniz magduruz konumuzu söke söke actiririzYoldaş çok iyi iş çıkardın
Siyete nasıl geldi gerçekten merak ettimkonuyu siyaesete ne ara getirdilerde kapanmis o konu hayret millet ne merakli siyasetten konusmaya.
geldim bilgecem hemen evete tikliyorum
Ayyy canım benim minik kuşumferaceli daha seni etiketliyemeden kapandı içimde kaldı burdan söyleyeyim bari
saraylım cidden senin annen miAçılsın da yine birbirinizi yiyin
Konunun kilitlendiğini bugün farkettim. Fırsat olmamıştı o konuyu okuyup katılmama, bilmiyorum kim ne dedi, ama siyasete kadar götürmüşsünüz işi galiba, mune yazmış. Siyaset filan deyince annemin de parmağı olabilir şimdi, bizimki banlanmış da olabilir hatta, bi sorayım.
Ben değilim kızlar buna inanmayın(Bilgece'ye fısır fısır): Bizim üstümüze kalacak, bizim üstümüze kalacak.
Allah bilir hayır diyen 2 kişiden biridir
Yuh bi de 4 kişi miydiler?@Bilgece Hayır canım dördüde değil
Evet evet çünkü konu gayet güzeldi bence.@poyrazinmelegi @witch hunt @kararsiz_2013 @Duka Tesla @dansmarue @EnHarbiKiz @yasakhayal @AngryPenguin @bogurtlenkusu @parkbyull @Cekirgee @yamukprenses @N o r w e g i a n @3 tam 1 robot W Wurstria @chess @Rosemarys_Baby @ema1 @nurlum @safkelebek
ayy yoruldum tum site yazmis sanirsam konuya
burdayım samirem
Dimi ya kendime sebastian bulmustum gidip gelip icimi dokuyordumEvet evet çünkü konu gayet güzeldi bence.
Evet.saraylım cidden senin annen mi
ne şanslısın ülke meseleleriyle bu kadar ilgili çok bilinçli bir annen var.
Kimin katildigini bilmiyorum artik bildirimlerden isimleri kadiga yazdim ordan yaziyorum canim benimburdayım samirem
Vay şaşkınlık içersindeyimEvet.
:)
Birşey anlamadım
gerçek bir savaşçısın samireKimin katildigini bilmiyorum artik bildirimlerden isimleri kadiga yazdim ordan yaziyorum canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?