- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
Evet bende isimle gormustum hatta ismim hakkinda dusuncelerimi bekliyordumEvet bence de isimle yapılsın. ama nerdeyse hepsi ismiyle yapıyordu :)
konulara bakıyorumda:)
Ben bayıldım karikatüre yeni pcden girdim gördüm gülmekten yerlere yattım
Ben yazıcaktım seni ama konu kapandı. Tek tek herkesi yazıyodum hep içimde kaldı. Evet de söz yazıcam hahaha :)Ne ezik ne silik bi uyeymisim yaben? Bi bildirim bile gelmedi o konudan.
Bundan sonra herkesin tavuguna kis demezsem adam degilim
Yemek hazırlıyordum canım bi yandan yiyip bi yandan takipdeyim
Aman kaybolp da beni kuban etmeyin sakınYemek hazırlıyordum canım bi yandan yiyip bi yandan takipdeyim
evet evet hemde nasıl
Hahah cok cakalsin bilgeceBen yazıcaktım seni ama konu kapandı. Tek tek herkesi yazıyodum hep içimde kaldı. Evet de söz yazıcam hahaha :)
Yoldaş çok iyi iş çıkardınpoyrazinmelegi witch hunt K kararsiz_2013 Duka Tesla @dansmarue EnHarbiKiz Y yasakhayal AngryPenguin bogurtlenkusu parkbyull Cekirgee yamukprenses norwegian 3 tam 1 robot W Wurstria Chess @Rosemarys_Baby ema1 @nurlum safkelebek
ayy yoruldum tum site yazmis sanirsam konuya
Yemek hazırlıyordum canım bi yandan yiyip bi yandan takipdeyim
Aman kaybolp da beni kuban etmeyin sakın
çekememezlik zorO eğlenceli konuda da 50 şikayet ha ilginçkimse kimsenin eğlenmesini kaldıramıyor demek ki
Ya ben o konuda kimseyle ilgili kötü br şey yazmam demiştim. İyi yazcaktım iyiHahah cok cakalsin bilgecekotu mu yazicaktin iyi mi ona gore veriyim oyumu
Noliy burdapoyrazinmelegi witch hunt K kararsiz_2013 Duka Tesla @dansmarue EnHarbiKiz Y yasakhayal AngryPenguin bogurtlenkusu parkbyull Cekirgee yamukprenses norwegian 3 tam 1 robot W Wurstria Chess @Rosemarys_Baby ema1 @nurlum safkelebek
ayy yoruldum tum site yazmis sanirsam konuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?