- 2 Ocak 2015
- 6.426
- 15.443
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahaha o zaman sorry hatlar gitti bende :)@Bilgece ben hayır demiştir diye Bibibella için dedim, hatlar karıştı
Kız neden sen peki? Hepsiyle çok mu samimiydin ki?İki grubun birbiriyle bir bağlantısı yok ama ikişerden dört ayrı kişi bunlar. Allahtan dördünün birden birbirleri ile alakalı sorunu yoktu yoksa beyin devrelerim yanacaktı mazallah @Bilgece
Vay içimizdeki irlandalıYa bu konuyu da şikayet etmişlerse? Hepimizi kiblemişlerse?
Ne yapıyoruz bu durumda?
Suçu direk Bibibella ya atıyoruz
Bence öyle. Sayımız şu an 42. hayır diyenler 2 kişi. kibleyenler 50 kişi. geriye kaldı 48 kişi. onlar da hayır derse bizi alt ederler. Eleman toplayın acilHayır diyenler kib.leyenler mi acaba ? :):)
Vay içimizdeki irlandalı
Hahaha çok ilginç. Benimle ilgili de birileri millete dikkat et bilgece senin dedikodunu yapıyo falan demişler özelden. O kişilerden bi kaçı da geldi bana dedi birileri böyle söylüyor dikkat et diye tuhaf valla bu insanlarSanırım bana dert yanmalarının sebebi ortak arkadaş olmam @Bilgece , samimi olduğum söylenemez. Yok hayır ben ne yapacaksam