Canımsın arkadaşalrını da etiketle evete tıklasınlarkonuyu siyaesete ne ara getirdilerde kapanmis o konu hayret millet ne merakli siyasetten konusmaya.
geldim bilgecem hemen evete tikliyorum
Bende sasirdim o konu oyun bolumundeydi siyaset nasil oldu anlamadimkonuyu siyaesete ne ara getirdilerde kapanmis o konu hayret millet ne merakli siyasetten konusmaya.
geldim bilgecem hemen evete tikliyorum
feraceli daha seni etiketliyemeden kapandı içimde kaldı burdan söyleyeyim bariTühh ya niye kapandiki açılsın ya eğleniyorduk ne güzel
Evet bence de isimle yapılsın. ama nerdeyse hepsi ismiyle yapıyordu :)Hani isimle eleştiri yapılsa neyse ama isimsiz yapılması bana hoş gelmiyor. O yüzden hayır dedim. Çoğu kişi üzerine alınıp rahatsız olabilir. Yoktan yere insanları rahatsız eden yorumlar Yapılıyor bence. Ha benim alındığım hatta kime yazıldığını Anladığım bir mesaj dahi yok. Ama Boşu boşuna bir dedikodu konusu. İsimle yapılsa güzeldi.
Sorun neyden çıktı canım o konuda? Durduk yere mi kapandı.Evet bence de isimle yapılsın. ama nerdeyse hepsi ismiyle yapıyordu :)
Ya mune ablaya bir sür bildirim gitmiş. 50 kişi şikayet etmiş sanırım. e bi de biraz siyaset kattılar azcık bi de alıntılar durmayınca kapandı sanırım..Sorun neyden çıktı canım o konuda? Durduk yere mi kapandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?