- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
Evet bende isimle gormustum hatta ismim hakkinda dusuncelerimi bekliyordumEvet bence de isimle yapılsın. ama nerdeyse hepsi ismiyle yapıyordu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende isimle gormustum hatta ismim hakkinda dusuncelerimi bekliyordumEvet bence de isimle yapılsın. ama nerdeyse hepsi ismiyle yapıyordu :)
konulara bakıyorumda:)
Ben bayıldım karikatüre yeni pcden girdim gördüm gülmekten yerlere yattım
Ben yazıcaktım seni ama konu kapandı. Tek tek herkesi yazıyodum hep içimde kaldı. Evet de söz yazıcam hahaha :)Ne ezik ne silik bi uyeymisim yaben? Bi bildirim bile gelmedi o konudan.
Bundan sonra herkesin tavuguna kis demezsem adam degilim![]()
Yemek hazırlıyordum canım bi yandan yiyip bi yandan takipdeyim
Aman kaybolp da beni kuban etmeyin sakınYemek hazırlıyordum canım bi yandan yiyip bi yandan takipdeyim![]()
evet evet hemde nasıl
Hahah cok cakalsin bilgeceBen yazıcaktım seni ama konu kapandı. Tek tek herkesi yazıyodum hep içimde kaldı. Evet de söz yazıcam hahaha :)
Yoldaş çok iyi iş çıkardınpoyrazinmelegi
witch hunt K kararsiz_2013
Duka Tesla @dansmarue
EnHarbiKiz Y yasakhayal
AngryPenguin
bogurtlenkusu
parkbyull
Cekirgee
yamukprenses
norwegian
3 tam 1 robot W Wurstria
Chess @Rosemarys_Baby
ema1 @nurlum
safkelebek
ayy yoruldum tum site yazmis sanirsam konuya![]()
Yemek hazırlıyordum canım bi yandan yiyip bi yandan takipdeyim![]()
Aman kaybolp da beni kuban etmeyin sakın![]()
çekememezlik zorO eğlenceli konuda da 50 şikayet ha ilginçkimse kimsenin eğlenmesini kaldıramıyor demek ki
Ya ben o konuda kimseyle ilgili kötü br şey yazmam demiştim. İyi yazcaktım iyiHahah cok cakalsin bilgecekotu mu yazicaktin iyi mi ona gore veriyim oyumu
![]()
Noliy burdapoyrazinmelegi
witch hunt K kararsiz_2013
Duka Tesla @dansmarue
EnHarbiKiz Y yasakhayal
AngryPenguin
bogurtlenkusu
parkbyull
Cekirgee
yamukprenses
norwegian
3 tam 1 robot W Wurstria
Chess @Rosemarys_Baby
ema1 @nurlum
safkelebek
ayy yoruldum tum site yazmis sanirsam konuya![]()