- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
Böğürtlen özel mesaja geçiyorum canım. Mevzu sıkıntılı.Ha evet, soğuk algınlığı olmasından şüphelenmiştik, onu dasöyledik doktora. ilk önce onu söyledik zaten.Böyle başını arkasına gömüyordu sürekli üç gündür, öbür kuşa sokulup uyuyordu ve aksırık gibi sesler çıkarıyordu dedik.
Doktor da görünce çok zayıf oldugunu söyledi yaşına göre. Bu kadar zayıflık sadece soğuk algınlığından olmaz ama dedi, öyle çıktı parazitler ortaya.
göğsünde az bişey sivrilik var evet.
bende rus kizlari cikiyor aradada musluman chat siteleri
Valla sen fotoğrafını gördükten sonra bi sıkıntılar çıktı işte, nazar mı değdirdin artık bilemiyorum.
Bu kadar israra açılır bence ay açılsa da yazacağım bir iki şey daha var benim sonra yine kapatılsınbekliyoruz
Bende bi ara beyazlatma kremi çıkıyordu çok korkunçtu :)bende rus kizlari cikiyor aradada musluman chat siteleri
Kk sana şişko demek istemiş bilgece
Bu konu uyelerle ilgili dusuncenizi yazin konusu degil miydi, niye kapanmis yav?
Seni sevmeyen ölsün :)Bu konu uyelerle ilgili dusuncenizi yazin konusu degil miydi, niye kapanmis yav?Hepiniz "Saraylimi cok seviyorum!" diye yazacaksa oy kullanayim..
Ooo sana bayılıyorumBu konu uyelerle ilgili dusuncenizi yazin konusu degil miydi, niye kapanmis yav?Hepiniz "Saraylimi cok seviyorum!" diye yazacaksa oy kullanayim..
Kk sana şişko demek istemiş bilgece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?