- 21 Ocak 2012
- 6.954
- 19.360
- 498
Bu ne bicim ifade? Dovseydin daha iyiydi..Ooo sana bayılıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ne bicim ifade? Dovseydin daha iyiydi..Ooo sana bayılıyorum
hiiihhh günah valla ben hep maşallah dedim
Bakamamışsın bi civcive bana mok atıyon...
Üşütmüş büyük ihtimal ama parazitin nasıl olduğunu anlamadım acaba geldiğinde vardı da fark etmediniz mi
Canım isal durumu varsa yulaf ezmesi çok iyi geliyor zaten normalde de çok iyi onlar için severek yiyorlarGeldiğinde filan da ishali vardı hep, ama biz asıl kuş beyinliler olarak fazla marul salatalık verdik ondan oldu herhalde dedik.
Bilmukabele.. Canim benim..Seni sevmeyen ölsün :)
Hakikaten bence sırf inadına hayır demişler88 oldu hadi kızlar bastırın o kare 4lüsü kim bi bilsek
Ne alaka o ifade beğendiğinde yapılır anladın sen onuBu ne bicim ifade? Dovseydin daha iyiydi..
Hayırlı akşamlar, evet rica ediyoruzHayırlı akşamlar olsun efendimKonuya etiketlenmişim Daha oyumu kullanmadım oyumu satıyorum evet dememi isteyenler alıntı yapsın hayır dememi isteyenler beğensin bakalım ne olacak
Ben de seni seviyorum canim..Ne alaka o ifade beğendiğinde yapılır anladın sen onu
ooo çoktan bastım eveti.
Bu konu uyelerle ilgili dusuncenizi yazin konusu degil miydi, niye kapanmis yav? Hepiniz "Saraylimi cok seviyorum!" diye yazacaksa oy kullanayim..
elebaşı olarak tez kellem vurulucakmı yoksaanem Mune siitede:)
Bu konu uyelerle ilgili dusuncenizi yazin konusu degil miydi, niye kapanmis yav? Hepiniz "Saraylimi cok seviyorum!" diye yazacaksa oy kullanayim..