- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 36
tskler canim zaten boyayla seyrek yerleri kapatiyorum da yakinda hepsi gidecek heyecan adrenalin son safadaAyyy dikkat et balimm kaslarin cok guzel bozmaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tskler canim zaten boyayla seyrek yerleri kapatiyorum da yakinda hepsi gidecek heyecan adrenalin son safadaAyyy dikkat et balimm kaslarin cok guzel bozmaa
t: 42123189 .!.:Şu konu bir sonuçlanaydı iyiydi. Uyuyacağız yauv.
Neyseki ben sabaha kadar yatmıyorum kendimi buraya zincirlicemŞu konu bir sonuçlanaydı iyiydi. Uyuyacağız yauv.
bu haliyle kapandı öyle olsa hepimizin üyelik iptal olurdu:)Bu kapanan topiğin eski hali daha güzeldi zaten yaaa..
Bu yeni versiyon da herkes sevgi kelebeği..tamam yani seviyoruz birbirimizi ama isim vermeden laf sokuşuklu hali daha güzeldi..
Nerde eski hırslar öfkeler entrikalar..
Tamam gonlunuz olsun dıye evet oyu verdim ama biraz aksiyon lütfeeen..
bence de.Konudan bihaberim ama madem çok tuttu açılsın elbette
Isim vermeden yapılsa o iş gene yılan hikayesine dönerdi de.Bu kapanan topiğin eski hali daha güzeldi zaten yaaa..
Bu yeni versiyon da herkes sevgi kelebeği..tamam yani seviyoruz birbirimizi ama isim vermeden laf sokuşuklu hali daha güzeldi..
E isteyen zaten isim vermedende istediğini yazıyordu canımBu kapanan topiğin eski hali daha güzeldi zaten yaaa..
geri sayım başladı..:)ya o konu açılacak ya da 100 tane ban olacak acaba hangisi? çok heyecanlı.
haber mi aldingeri sayım başladı..:)
yok, ama genelde bu saatlerde gelir mune..haber mi aldin
geri sayım başladı..:)
(kedi yavrusu bakisi)Hayırlı akşamlar olsun efendimKonuya etiketlenmişim Daha oyumu kullanmadım oyumu satıyorum evet dememi isteyenler alıntı yapsın hayır dememi isteyenler beğensin bakalım ne olacak
Cok sagol yaakonuyu bilmiyom ama sen istedin diye evet e bastım
Belki acar ya :)muneyi az çok çözmüşsem açılmaz.
Ya ben rahat duruyorum da beni kiblemesinler artik rica ederim.Rahat dur kız Bilgece.
Ben uzun zamandır (en son natlusun konusunda ceza almıştım) ceza almıyorum mune sen artık kaşınsın diyebilir
Aynen aynen 50 kisi çık ortaya hadiPeki bu bizi kibleyen 50 kişi nerede? Gelsinler desinler bi sorun neymiş? Neye alınmışlar?
Ben anlamıyorum artık insanları,isimsiz yorumlarda belki benden bahsedende olmuştur ama üzerime alinmadım,ismimle söyleyen olursada küfür, hakaret içermediği sürece saygı duyarım.
Cok sagoll@Bilgece canın sağolsun tatlım
Hadi evet deHayırlı akşamlar olsun efendimKonuya etiketlenmişim Daha oyumu kullanmadım oyumu satıyorum evet dememi isteyenler alıntı yapsın hayır dememi isteyenler beğensin bakalım ne olacak
Hayırlı akşamlar olsun efendimKonuya etiketlenmişim Daha oyumu kullanmadım oyumu satıyorum evet dememi isteyenler alıntı yapsın hayır dememi isteyenler beğensin bakalım ne olacak
Sayfalarca baktım..herkes ben onu seviyorum..ben bundan hoşlanıyorum..ben sundan etkileniyorum yazmıştı..E isteyen zaten isim vermedende istediğini yazıyordu canım