Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kapatılan konumuzun açılmasını istiyoruz :))
- Konu Sahibi Bibibella
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Ocak 2012
- 6.954
- 19.360
- 498
Olsun insan tekrar sevebilir.. sevgilerimi yollarim canim..Seviyorum diye senden once bir baskasina soylemedim dersem yalan olur
- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
Canim birkaç kez denedim degisiklikler kaydedildi diyor ama hala Orçun duruyor.Kadesa ben denedim şimdi kişisel bilgiler -- özel başlık kısmından değiştiriyorsun. Yani sistemde sıkıntı yok değişiyor
- 20 Ocak 2010
- 45.887
- 162.852
- 798
- 43
Orçun laneti peşini bırakmıyorCanim birkaç kez denedim degisiklikler kaydedildi diyor ama hala Orçun duruyor.
@2KediAnnesi kız yıkanöayamı gittin gel gel banlanıyoz bak
- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
- 598
Orçunun nasıl ahını aldıysan artık bilemeyeceğimCanim birkaç kez denedim degisiklikler kaydedildi diyor ama hala Orçun duruyor.
- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
- 218
- 12 Temmuz 2006
- 56.111
- 215.773
- 1.223
- 52
Içimdeki neyse onu demekten sakınmadım, şimdi de aynısını yapacağım, böyle bir konu vardı biliyorsunuz, en azından bilmeyenlerde merak edip linkini bularak haberdar oldu, o topikte yapmayın, etmeyin demekten artık fenalık geçirecek hale gelmiştim, yeni açılan konudaysa açılmadan evvel kavga çıkacağını, bu sitede gruplar olduğunu, grupların yorumları üstüne alınacağını, zaten öncelikle siyaset bölümü olmak üzere birçok bölümdeki konular yüzünden üyelerin banlandığını, birde böyle bir topik yüzünden banlanmalarını istemediğimi dile getirdim, zira hiçbir zaman banlamak için fırsat kollamadım, banlama meraklısı olmadım.
Yeni konu açıldı, Alıntı yasak dendi, defalarca dendi, alıntılar buna rağmen devam etti, siyaset işin içine katıldı, ki bunu topiğe yazmamıza bile gerek yoktu, siyaset siyaset bölümünde kalır diğer bölümlerde yasak.
Uydunuz mu? Uymadınız, denenmişin denenmesine tamam dedim ama sonuç yine Alıntı, yine siyaset.
Pekiii, tamam uyacağız dediniz diyelim, ne olacak? Biri isim vermeden sizle hiç alakası olmayan birşey yazdığında üstünüze alınmamazlık yapabilecek misiniz? Topik kurallarına uymadınız diye banlandığınızda, bu konu daha önce açılmıştı, bir sürü insan banlanmıştı, neden yine konu açtınız, bizi banlamak için dememeyi taahhüt edebilecek misiniz?
Birbiriyle kırgın olan gruplar, bak bize laf söyledi diye düşünüp toplu yorum bombardımanına tutmayacağının sözünü verebilecek mi?
Açması kolay, anlık söz vermekte kolay, gerçekten uyabilecek misiniz? Çünkü emin olun her ne kadar banlamak için fink atmasamda, kavga kıyametinizde ensenize yapışırım.
Yeni konu açıldı, Alıntı yasak dendi, defalarca dendi, alıntılar buna rağmen devam etti, siyaset işin içine katıldı, ki bunu topiğe yazmamıza bile gerek yoktu, siyaset siyaset bölümünde kalır diğer bölümlerde yasak.
Uydunuz mu? Uymadınız, denenmişin denenmesine tamam dedim ama sonuç yine Alıntı, yine siyaset.
Pekiii, tamam uyacağız dediniz diyelim, ne olacak? Biri isim vermeden sizle hiç alakası olmayan birşey yazdığında üstünüze alınmamazlık yapabilecek misiniz? Topik kurallarına uymadınız diye banlandığınızda, bu konu daha önce açılmıştı, bir sürü insan banlanmıştı, neden yine konu açtınız, bizi banlamak için dememeyi taahhüt edebilecek misiniz?
Birbiriyle kırgın olan gruplar, bak bize laf söyledi diye düşünüp toplu yorum bombardımanına tutmayacağının sözünü verebilecek mi?
Açması kolay, anlık söz vermekte kolay, gerçekten uyabilecek misiniz? Çünkü emin olun her ne kadar banlamak için fink atmasamda, kavga kıyametinizde ensenize yapışırım.
- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.396
- 598
hayır kimse yazmamıştı..Acaba benim hakkımda da yazan olmus muydu kapatilan konu da :)
- 21 Ocak 2012
- 6.954
- 19.360
- 498
Eksik olma matmazel'cim..Saraylim mesajım iki kez gitmiş sana karşı hislerim çok özel bilesin
- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.396
- 598
Içimdeki neyse onu demekten sakınmadım, şimdi de aynısını yapacağım, böyle bir konu vardı biliyorsunuz, en azından bilmeyenlerde merak edip linkini bularak haberdar oldu, o topikte yapmayın, etmeyin demekten artık fenalık geçirecek hale gelmiştim, yeni açılan konudaysa açılmadan evvel kavga çıkacağını, bu sitede gruplar olduğunu, grupların yorumları üstüne alınacağını, zaten öncelikle siyaset bölümü olmak üzere birçok bölümdeki konular yüzünden üyelerin banlandığını, birde böyle bir topik yüzünden banlanmalarını istemediğimi dile getirdim, zira hiçbir zaman banlamak için fırsat kollamadım, banlama meraklısı olmadım.
Valla abla konunun en başında hiç kötü şey yazmıycam demiştim zaten. Benden yana kabul ediyorum kuralları :)
- 20 Ocak 2010
- 45.887
- 162.852
- 798
- 43
Müdürüm kurallara uymayanlar banlansın neden konu kapatılıyor onu anlamıyorum ne gruptayım nede kimsenin lafını üstüme alıyorum kurunum yanında yaşta yanıyor amaIçimdeki neyse onu demekten sakınmadım, şimdi de aynısını yapacağım, böyle bir konu vardı biliyorsunuz, en azından bilmeyenlerde merak edip linkini bularak haberdar oldu, o topikte yapmayın, etmeyin demekten artık fenalık geçirecek hale gelmiştim, yeni açılan konudaysa açılmadan evvel kavga çıkacağını, bu sitede gruplar olduğunu, grupların yorumları üstüne alınacağını, zaten öncelikle siyaset bölümü olmak üzere birçok bölümdeki konular yüzünden üyelerin banlandığını, birde böyle bir topik yüzünden banlanmalarını istemediğimi dile getirdim, zira hiçbir zaman banlamak için fırsat kollamadım, banlama meraklısı olmadım.
- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.396
- 598
- 12 Temmuz 2006
- 56.111
- 215.773
- 1.223
- 52
Ben olduğu gibi söyleyeyim de Bilgece, sonra bilmiyorduk, ama olur mu, o bana dedi, yok buna laf Çarptı, x partililere saldırın, y düşüncedekilere giydirin, xxx'i özel hayatıyla vurun gibi şeyler olursa, acımam gerekirse toplu kıyım yaparım.Valla abla konunun en başına hiç kötü şey yazmıycam demiştim zaten. Benden yana kabul ediyorum kuralları :)
Biz Kapatılan diğer topikte çok uğraştık, bir kere ipin ucu kaçtı mı gerisi Çorap söküğü gibi geliyor.
- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
Herkesin kime yazdığını biliyor musun kız.hayır kimse yazmamıştı..
- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.817
- 248