• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapatılan konumuzun açılmasını istiyoruz :))

Konu tekrar açılsın mı?

• Evet

OY: 96 94,1%
  • Hayır

OY: 6 5,9%

• Ankete Katılan
    102
İç parazit ile antibiyotiğin bir bağlantısı yoktur.

Eczaneden Sitraks şurup al, bir tam dolu suluğa yarım çay kaşığından biraz az olacak şekilde ekle. Suluk 24 saat kaldıktan sonra temiz içme suyu ile değiştir. İkinci uygulamayı 10-15 gün isonra yeniden yapmalısın.Bu şurup iştahını da açacak.

Parazitlerden temizlendikten sonra, her hafta tam boy suluğa 1 çay kaşığı elma veya üzüm sirkesi eklemeyi ihmal etme, bu şekilde parazit problemi oluşmasının önüne geçersin.

Bu arada eline alma şansın varsa göğüs kemiğine dokunur musun, aşırı derecede keskin bir sivrilik var mı?

Bugün vet'e gittik, dışkısından tahlil yapıldı. Ve doktor bactrim diye bi ilaç verdi, antibiyotik dediğim o. Şu an besin takviyesi veriyoruz biraz kendine gelsin diye, bu haliyle antibiyotiği kaldıramayabilir dediği için doktor, korktuk, insiyatif kullanıyoruz şu an.
ek: göğsünde biraz bi sivrilik var evet.

Bugün vet'e gittik, dışkısından tahlil yapıldı. Ve doktor bactrim diye bi ilaç verdi, antibiyotik dediğim o. Şu an besin takviyesi veriyoruz biraz kendine gelsin diye, bu haliyle antibiyotiği kaldıramayabilir dediği için doktor, korktuk, insiyatif kullanıyoruz şu an..

Bactrim bana bile ağır geliyor ya. Kabarıyorum hemen.
Geçmiş olsun.

Bugün vet'e gittik, dışkısından tahlil yapıldı. Ve doktor bactrim diye bi ilaç verdi, antibiyotik dediğim o. Şu an besin takviyesi veriyoruz biraz kendine gelsin diye, bu haliyle antibiyotiği kaldıramayabilir dediği için doktor, korktuk, insiyatif kullanıyoruz şu an..
Bactrimi sadece iç parazit için vermiş olamaz, ekstra bir soğuk algınlığı gibi bir durumu mu var ki? Evet kaldıramayabilir ama burada daha vahim bir durum var, bu hayvancıklar sadece iç parazitten dolayı bu kadar zayıflamaz ve halsiz düşmezler. Göğüs kemiğine bakmanı istememin sebebi ben kuruma hastalığından şüphelendim açıkçası. Tüylerinde kabarma falan var mı?Güzelce hem göğüs kemiğini hem genel durumunu kontrol et.

Bugün vet'e gittik, dışkısından tahlil yapıldı. Ve doktor bactrim diye bi ilaç verdi, antibiyotik dediğim o. Şu an besin takviyesi veriyoruz biraz kendine gelsin diye, bu haliyle antibiyotiği kaldıramayabilir dediği için doktor, korktuk, insiyatif kullanıyoruz şu an.
ek: göğsünde biraz bi sivrilik var evet.

Tüh kuş hastalandı mı geçmiş olsun :cry:
Üşütmemeye ceyranda bırakmamaya dikkat et

Bactrimi sadece iç parazit için vermiş olamaz, ekstra bir soğuk algınlığı gibi bir durumu mu var ki? Evet kaldıramayabilir ama burada daha vahim bir durum var, bu hayvancıklar sadece iç parazitten dolayı bu kadar zayıflamaz ve halsiz düşmezler. Göğüs kemiğine bakmanı istememin sebebi ben kuruma hastalığından şüphelendim açıkçası. Tüylerinde kabarma falan var mı?Güzelce hem göğüs kemiğini hem genel durumunu kontrol et.

Ha evet, soğuk algınlığı olmasından şüphelenmiştik, onu dasöyledik doktora. ilk önce onu söyledik zaten.Böyle başını arkasına gömüyordu sürekli üç gündür, öbür kuşa sokulup uyuyordu ve aksırık gibi sesler çıkarıyordu dedik.
Doktor da görünce çok zayıf oldugunu söyledi yaşına göre. Bu kadar zayıflık sadece soğuk algınlığından olmaz ama dedi, öyle çıktı parazitler ortaya.
göğsünde az bişey sivrilik var evet.

Back