- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunlar daha isinma turlariydiSayfalarca baktım..herkes ben onu seviyorum..ben bundan hoşlanıyorum..ben sundan etkileniyorum yazmıştı..
İsim vermeden kuyu kazan istiyorum ben banane:)
İç parazit ile antibiyotiğin bir bağlantısı yoktur.
Eczaneden Sitraks şurup al, bir tam dolu suluğa yarım çay kaşığından biraz az olacak şekilde ekle. Suluk 24 saat kaldıktan sonra temiz içme suyu ile değiştir. İkinci uygulamayı 10-15 gün isonra yeniden yapmalısın.Bu şurup iştahını da açacak.
Parazitlerden temizlendikten sonra, her hafta tam boy suluğa 1 çay kaşığı elma veya üzüm sirkesi eklemeyi ihmal etme, bu şekilde parazit problemi oluşmasının önüne geçersin.
Bu arada eline alma şansın varsa göğüs kemiğine dokunur musun, aşırı derecede keskin bir sivrilik var mı?
Bugün vet'e gittik, dışkısından tahlil yapıldı. Ve doktor bactrim diye bi ilaç verdi, antibiyotik dediğim o. Şu an besin takviyesi veriyoruz biraz kendine gelsin diye, bu haliyle antibiyotiği kaldıramayabilir dediği için doktor, korktuk, insiyatif kullanıyoruz şu an..
Bactrimi sadece iç parazit için vermiş olamaz, ekstra bir soğuk algınlığı gibi bir durumu mu var ki? Evet kaldıramayabilir ama burada daha vahim bir durum var, bu hayvancıklar sadece iç parazitten dolayı bu kadar zayıflamaz ve halsiz düşmezler. Göğüs kemiğine bakmanı istememin sebebi ben kuruma hastalığından şüphelendim açıkçası. Tüylerinde kabarma falan var mı?Güzelce hem göğüs kemiğini hem genel durumunu kontrol et.Bugün vet'e gittik, dışkısından tahlil yapıldı. Ve doktor bactrim diye bi ilaç verdi, antibiyotik dediğim o. Şu an besin takviyesi veriyoruz biraz kendine gelsin diye, bu haliyle antibiyotiği kaldıramayabilir dediği için doktor, korktuk, insiyatif kullanıyoruz şu an..
Cımbızlanmadan olmaz diyorsunDark_Paradise KilicBaligi @Bilgece hep iyi Yorumlar vardı bende ara ara bakıyordum yeni konu sevgi pıtırcıklığından uzak olsun daha ekşınlı olur
Bugün vet'e gittik, dışkısından tahlil yapıldı. Ve doktor bactrim diye bi ilaç verdi, antibiyotik dediğim o. Şu an besin takviyesi veriyoruz biraz kendine gelsin diye, bu haliyle antibiyotiği kaldıramayabilir dediği için doktor, korktuk, insiyatif kullanıyoruz şu an.
ek: göğsünde biraz bi sivrilik var evet.
E kimse ile bir derdim yok olanı da yazdım zatenDark_Paradise KilicBaligi @Bilgece hep iyi Yorumlar vardı bende ara ara bakıyordum yeni konu sevgi pıtırcıklığından uzak olsun daha ekşınlı olur
bekliyoruzEe açılmadı mi konu?
Bactrimi sadece iç parazit için vermiş olamaz, ekstra bir soğuk algınlığı gibi bir durumu mu var ki? Evet kaldıramayabilir ama burada daha vahim bir durum var, bu hayvancıklar sadece iç parazitten dolayı bu kadar zayıflamaz ve halsiz düşmezler. Göğüs kemiğine bakmanı istememin sebebi ben kuruma hastalığından şüphelendim açıkçası. Tüylerinde kabarma falan var mı?Güzelce hem göğüs kemiğini hem genel durumunu kontrol et.
Söz açılsın arkandan kuyunu kazıcam benSayfalarca baktım..herkes ben onu seviyorum..ben bundan hoşlanıyorum..ben sundan etkileniyorum yazmıştı..
İsim vermeden kuyu kazan istiyorum ben banane:)
Valla sen fotoğrafını gördükten sonra bi sıkıntılar çıktı işte, nazar mı değdirdin artık bilemiyorum.Tüh kuş hastalandı mı geçmiş olsun
Üşütmemeye ceyranda bırakmamaya dikkat et