Kapatılan konumuzun açılmasını istiyoruz :))

Konu tekrar açılsın mı?

• Evet

OY: 96 94,1%
  • Hayır

OY: 6 5,9%

• Ankete Katılan
    102

Bugün vet'e gittik, dışkısından tahlil yapıldı. Ve doktor bactrim diye bi ilaç verdi, antibiyotik dediğim o. Şu an besin takviyesi veriyoruz biraz kendine gelsin diye, bu haliyle antibiyotiği kaldıramayabilir dediği için doktor, korktuk, insiyatif kullanıyoruz şu an.
ek: göğsünde biraz bi sivrilik var evet.

Bactrim bana bile ağır geliyor ya. Kabarıyorum hemen.
Geçmiş olsun.

Bactrimi sadece iç parazit için vermiş olamaz, ekstra bir soğuk algınlığı gibi bir durumu mu var ki? Evet kaldıramayabilir ama burada daha vahim bir durum var, bu hayvancıklar sadece iç parazitten dolayı bu kadar zayıflamaz ve halsiz düşmezler. Göğüs kemiğine bakmanı istememin sebebi ben kuruma hastalığından şüphelendim açıkçası. Tüylerinde kabarma falan var mı?Güzelce hem göğüs kemiğini hem genel durumunu kontrol et.

Tüh kuş hastalandı mı geçmiş olsun
Üşütmemeye ceyranda bırakmamaya dikkat et

Ha evet, soğuk algınlığı olmasından şüphelenmiştik, onu dasöyledik doktora. ilk önce onu söyledik zaten.Böyle başını arkasına gömüyordu sürekli üç gündür, öbür kuşa sokulup uyuyordu ve aksırık gibi sesler çıkarıyordu dedik.
Doktor da görünce çok zayıf oldugunu söyledi yaşına göre. Bu kadar zayıflık sadece soğuk algınlığından olmaz ama dedi, öyle çıktı parazitler ortaya.
göğsünde az bişey sivrilik var evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…