Kızlar merhaba.
Daha önce daha önce açtığım
topiğim (isteyenler baksın diye kelimeye link ekledim) erkek arkadaşımın babasının vefatından sonra ciddileşen ilişkimiz ve ailelerin tanışması üzerineydi. Ancak şuan daha ciddi bir derdim var. Bu hafta sonu tanışma olacak, ancak erkek arkadaşımın annesi evlendiğimde kapanmamı istiyormuş. Yoksa olmaz demiyor kadın ama kapanırsam mutlu olacağını ve ailelerine daha uygun olacağımı söylüyormuş. Çünkü erkek tarafında herkes kapalı. Benim ailemde de kapalılar var ama mesela bizde annem de açıktır yani kimsenin düşüncesine karışılmaz.
Anlayacağınız büyük bir ikilem içindeyim. Üstelik erkek arkadaşım da kapanırsam daha rahat edeceğimizi savunuyor. Ayrıca sırf kapanmadım diye annesinin hayır demesi durumunda yapabileceği bir şey olmadığını da ekliyor. Esasında beni asıl üzen de bu lafı oldu. Ne yani, ben hayır dersem ve annen de zamanla benden soğursa bırakır mısın diyorum adama. Arada kalırım ama annemi de üzemem demeye getiriyor. Sizce ne yapmalıyım? Kapanmalı mıyım? Nasıl davranmalıyım? Bu noktada evlilik için kapanan bayanlardan yardım rica ediyorum.