- 6 Ocak 2016
- 932
- 397
- 53
- Konu Sahibi Justateenage
-
Arkadaşımın aileside izin vermezlerdi zaten onla konuşmama. Oku canım arkadaşım ne olursa ol oku kendini bunlara ezdirme dedim diye.
Sizde mi zorla kapattınız yavrunuzu.
+1Ailen on yaşında kapanırken hayır demediyse ve şuan da açılmama izin vermezler diyorsan, şuan tesettürü bırakman başına tahmin edemeyeceğin sorunlar çıkarabilir. Biraz daha bekleyip sonradan açılma/kapanma kararı ver bence.
Iste sorun sorun sorun.
Bir dönem basortuyle okula giremiyorduk. O neslin son parcaciklariyim. Basimi ortebilmek icin istediğim fakülteye gidemedim. Ailem okutmak icin yurtdisina göndermeyi teklif etti. Ancak 17 yaşındaki halim buna cesaret edemedi. Ama okudugum bölümde başörtüyle okudum ve en yüksek puanlarla yerlestik.
Cok dar kalıp basma kalip bakmamak gerek.
Dindar(!) olmak yada cagdas (!) Olmak basma kalıp düşüncelere engel degil.
Dogru acidan yakalamak cok fazla örnekle bakmak lazim dogruyu tespit edebilmek icin.
Perukla giriliyordu. O kadar da mağdur degildiniz yaw.Iste sorun sorun sorun.
Bir dönem basortuyle okula giremiyorduk. O neslin son parcaciklariyim. Basimi ortebilmek icin istediğim fakülteye gidemedim. Ailem okutmak icin yurtdisina göndermeyi teklif etti. Ancak 17 yaşındaki halim buna cesaret edemedi. Ama okudugum bölümde başörtüyle okudum ve en yüksek puanlarla yerlestik.
Cok dar kalıp basma kalip bakmamak gerek.
Dindar(!) olmak yada cagdas (!) Olmak basma kalıp düşüncelere engel degil.
Dogru acidan yakalamak cok fazla örnekle bakmak lazim dogruyu tespit edebilmek icin.
Sonuna kadar üniversite ve lisede örtüyü destekledim ama ortaokulda olmaz bu. Ülkemizde zorunlu eğitim zaten var her türlü göndermek zorundalar.
Doğru yol için tavsiyelerin neler?Açıl bence
Kapanman saçma imiş. Doğru yola dön.
Açılması.Doğru yol için tavsiyelerin neler?
Doğru yol için tavsiyelerin neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?