Kapandıktan sonra açılmak

Justateenage

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2016
1
0
1
34
Merhaba ablalarım ben 15 yaşındayım ve yaklaşık 5 senedir kapalıyım aptallık yapıp 5. Sınıfta kapandım ama şu aralar gerçekten kapalı olarak kendim gibi hissetmiyorum kronik depresyon ve ağır anksiyetem var ve kendim gibi hissetmemek gerçekten bunları çok etkiliyor ama açılamam çünkü ailem buna ASLA izin vermez ve günahından korkuyorum ne yapmalıyım?

10 yaşına çocuk halinle ne kapanması???

Güzelce oku, işin gücün oldun ondan sonra oturur düşünürsün. Nasıl istiyorsan öyle yaşa. Yine taşlanıcam ama saçın göründü diye cehennemlik olmazsın korkma. Bu konuda Bahriye Üçok u insanların okumasını tavsiye ederim. İslam dininin örtünme konusunda yanlış yorumlandığını yazıp çizmişliği çoktur.

Ailen on yaşında kapanırken hayır demediyse ve şuan da açılmama izin vermezler diyorsan, şuan tesettürü bırakman başına tahmin edemeyeceğin sorunlar çıkarabilir. Biraz daha bekleyip sonradan açılma/kapanma kararı ver bence.

Hemen acılmalısın bence. yada psıkologa gıt beraber karar verın.

Konu kapanmadan yazayım da içimde kalmasın.
İmam hatip ortaokulları açıldıktan sonra bu daha bir ileri gitmeyi başladı..
Artık normal okullar bile imamhatipe dönüşmeye başladı..
Arkadaşı kapanıyor oda heves edip kapanıyor.. Eeee sonra?
Sonrası işte konu sahibi gibi.. Herşeyin zamanı vardır.. 10yaş nedir yahu. Minnak kızın başı neden örtülür. O saçlara vakıp şehvet duyacaklar mı?

Ailen on yaşında kapanırken hayır demediyse ve şuan da açılmama izin vermezler diyorsan, şuan tesettürü bırakman başına tahmin edemeyeceğin sorunlar çıkarabilir. Biraz daha bekleyip sonradan açılma/kapanma kararı ver bence.

Canim isteterek mi kapandin?
Bazi seyler icin yanlis hareket edince aile böyle oluyor maalesef.
Benim ailem dindar, bir kere bile basini ört söyle giyin demedi. Kendi tercihime gore okudugum arastirdigimla kapandım. Eger yanlis oldugunu düşünüyorsan okuyup arastirdiysan acil ama dogru oldugunu düşünüyorsan dogruluguna dair okuduklarin varsa hayatina devam et oldugun gibi. Ne olursa olsun dogruya karar verdigin icin mutluluk icinde olsun. Ve durumunu iyi idrak et, iyice arastir.

kediye kopege ata bebege tecavuz eden yaratiklar saca bakip neler yapmaz???neresinden tutsan elinde kalan sacma zihniyetler,dayatmalar,mis gibi yapmalar,mutsuz gecen omurler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…