P Portakallicikolataaaa Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Ocak 2022 4 7 23 26 Nisan 2022 Konu Sahibi Portakallicikolataaaa #1 - bu durumu yaşayan var mı? - İlk olarak ne yapıcam bilmiyorum kıyafet mi almalıyım acaba? - Niye açıldın diyen birine kibarca ne demem gerek?
- bu durumu yaşayan var mı? - İlk olarak ne yapıcam bilmiyorum kıyafet mi almalıyım acaba? - Niye açıldın diyen birine kibarca ne demem gerek?
K Kazen Yönetim Administrator 14 Kasım 2001 21.330 69.486 26 Nisan 2022 Konu Sahibi Portakallicikolataaaa #21 Portakallicikolataaaa .!.: - bu durumu yaşayan var mı? - İlk olarak ne yapıcam bilmiyorum kıyafet mi almalıyım acaba? - Niye açıldın diyen birine kibarca ne demem gerek? Genişletmek için tıkla... yanlış anlamayın ama burada ki arkadaşlar inançlar ile insanlar arasına girmiyor. Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Portakallicikolataaaa .!.: - bu durumu yaşayan var mı? - İlk olarak ne yapıcam bilmiyorum kıyafet mi almalıyım acaba? - Niye açıldın diyen birine kibarca ne demem gerek? Genişletmek için tıkla... yanlış anlamayın ama burada ki arkadaşlar inançlar ile insanlar arasına girmiyor.