• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAPALI TÜPLER NASIL AÇILIR ?

Canım tedavi görmek istiyorsan eğer hem hacamat hem sülük tedavisi ikisi aynı anda yaptırmak lazım ben uzun süre hem kasık üstlerine belime hacamat yaptırdım hacamat yapılan yerlere sülük koyuldu hatta rahim içine de sülük koyuldu korkulacak bir işlem değil eskiden çikolata kist i vardı artık hiç çıkmıyor çok şükür faydası çok büyük bunların yanında bitkisel kurler de yaptım maydanoz süt buharı gibi sonra soğan suyu içmek gibi şimdi de c life macun aldım onu kullanıyorum yumurta rezervleri düşük olduğu için
Çok sağol canım. Ben cesaret edebilir miyim acaba sülük tedavisine şuan bilemedim. Rahime bırakılması falan. Bunu da araştırıcam tabiki 🙏🙏

Prof. DR NURAY Ankara da kendisi işinin en iyisidir. Bence bi görüş derim...

Konunun başında bahsettiğim gibi ilk tüp denemem 10. haftadan sonra kürtajla sonlandı. Doktorum 3 ay ara verip tekrar tüp bebek için tedaviye başlayalım dedi. Yumurta rezervim de düşük olduğu için ne yapsam bilemedim. 3-4 ay bitkisel kürlerle ve buharla deneyip tekrar rahim filmi mi çektirsem ? Yoksa 3 ay sonra yeniden tüp bebek tedavisine mi başlasam. Kafam çok karıştı gerçekten. Bu tüplerin kapalı olması cidden çok sıkıntı. Siz olsaydınız ne yapardınız ?

• Beğen
Reactions: H M
Konunun başında bahsettiğim gibi ilk tüp denemem 10. haftadan sonra kürtajla sonlandı. Doktorum 3 ay ara verip tekrar tüp bebek için tedaviye başlayalım dedi. Yumurta rezervim de düşük olduğu için ne yapsam bilemedim. 3-4 ay bitkisel kürlerle ve buharla deneyip tekrar rahim filmi mi çektirsem ? Yoksa 3 ay sonra yeniden tüp bebek tedavisine mi başlasam. Kafam çok karıştı gerçekten. Bu tüplerin kapalı olması cidden çok sıkıntı. Siz olsaydınız ne yapardınız ?
Enfeksiyon için hangi ilaçları kullandınız

Enfeksiyon için hangi ilaçları kullandınız
7 ay boyunca Progynon depot iğne ayda 3 kere vuruldum regliden sonra başlanıyor. Ve regli başlayınca her ay farklı olmak üzere antibiyotik ilaç.

Canim sut buharini dene bi. Ne kaybedersin. Alt tarafj basit birsey.

Bide ultrasonsa belli oluyormu bu?
Rahim filmindemi yoksa

Canım @duaci arkadaş ve ben ikimiz de hacamat ve sülük yaptık ve bunun fayda ettiğine çok inanıyoruz hatta ben rahim filmi çektirdim günün bir gece öncesi kasıklar ım in üzerine sülük attım yumuşama olsun diye daha önceden de seans tedavisi gördüm

Arkadaşım merhaba hacamata inanılmaz inanırım.
lütfenkonuyla ilgili birazcık daha detay paylaşabilir misin, sülük kalıntıları mı emiyor? Süreç nasıldı, Kaç defada etki etti gibi.. Tavsiye edeceğin biri var mı?
🙏🏼🙏🏼

lütfenkonuyla ilgili detay paylaşabilir misin, sülük nereye uygulandı? Süreç nasılsı, Kaç defada etki etti gibi.. Tavsiye edeceğin biri var mı?
🙏🏼🙏🏼
Hacemat sulüğun faydali olduguna bende inaniyorum
Tuplerim kapali degil ama duzenli ysptirdim.
Kasiklarima belim sülukte attirdim hacematta oluyorum kapali ameliyst gibi.. ordaki tikanikliari duzeltiyor.denenmeli bence

Canim sut buharini dene bi. Ne kaybedersin. Alt tarafj basit birsey.
Kuzum 2 gündür süt buharı yapıyorum. Taze süt alıp ısırgan otuyla kaynatıyorum. yarım saat üzerinde oturuyorum. Deniycem böyle biraz.

Hacemat sulüğun faydali olduguna bende inaniyorum
Tuplerim kapali degil ama duzenli ysptirdim.
Kasiklarima belim sülukte attirdim hacematta oluyorum kapali ameliyst gibi.. ordaki tikanikliari duzeltiyor.denenmeli bence
Sülüğü yapamam galiba ama hacematı deniycem bende

lütfenkonuyla ilgili birazcık daha detay paylaşabilir misin, sülük kalıntıları mı emiyor? Süreç nasıldı, Kaç defada etki etti gibi.. Tavsiye edeceğin biri var mı?
🙏🏼🙏🏼
Canım benım hem cıkolata kıstı sorunum vardı hemde iki tüpüm kapalı idi ben 20 seansa yakın hem hacamat hem suluk kasıklarımın uzerıne yaptırdım 2 seans da rahım ıcıne suluk atıldı cok sukur hem cıkolata kıstınden temelli kurtuldum hemde iki tüp de acıldı ben ameliyat olmuştum ameliyat ardından tekrar kist cıkmıstcok faydası var İstanbula mısın ı

Canım benım hem cıkolata kıstı sorunum vardı hemde iki tüpüm kapalı idi ben 20 seansa yakın hem hacamat hem suluk kasıklarımın uzerıne yaptırdım 2 seans da rahım ıcıne suluk atıldı cok sukur hem cıkolata kıstınden temelli kurtuldum hemde iki tüp de acıldı ben ameliyat olmuştum ameliyat ardından tekrar kist cıkmıstcok faydası var İstanbula mısın ı

canım çok teşekkürler. Ben görev sebebiyle Kars’tayım malesef buralarda öyle imkanlar yok ama bir ayağım İstanbul ve Bursa’da ailelerimiz orda olduğu için.
Hacamatı Bursa’da aşırı sırt ağrılarım olduğu için yaptırmıştım. İnanılmaz rahatlatmıştı. Ama 6 ayda bir demişti yapan kadın. 20 seans yani 6 ayda bir mi oldu seninde?
her ne kadar rahim içine sülük atılması durumu içimi ürpertsede gerekirse yaparım yani.
Nasıl atıyorlarki o_O

canım çok teşekkürler. Ben görev sebebiyle Kars’tayım malesef buralarda öyle imkanlar yok ama bir ayağım İstanbul ve Bursa’da ailelerimiz orda olduğu için.
Hacamatı Bursa’da aşırı sırt ağrılarım olduğu için yaptırmıştım. İnanılmaz rahatlatmıştı. Ama 6 ayda bir demişti yapan kadın. 20 seans yani 6 ayda bir mi oldu seninde?
her ne kadar rahim içine sülük atılması durumu içimi ürpertsede gerekirse yaparım yani.
Nasıl atıyorlarki o_O
Başka bir konuda yazmışsınız ordan gördüm. 1 tüpünüz yarım tıkalı sanırsam. Diğer tüpünüz açıksa bu şekilde de hamile kalabilirsiniz. Acaba tüpünüz işlevini mi yerine getirmiyor. Bazen olabiliyormuş. Ama tek tüple hamile kalanları da duydum tabiki. İşimiz çok zor. Bende 2 gündür süt buharına başladım. İnşallah faydası olur.

Öyle
Başka bir konuda yazmışsınız ordan gördüm. 1 tüpünüz yarım tıkalı sanırsam. Diğer tüpünüz açıksa bu şekilde de hamile kalabilirsiniz. Acaba tüpünüz işlevini mi yerine getirmiyor. Bazen olabiliyormuş. Ama tek tüple hamile kalanları da duydum tabiki. İşimiz çok zor. Bende 2 gündür süt buharına başladım. İnşallah faydası olur.
ymiş sağ tüpüm geçirdiğim mantar enfeksiyonundan sonra yarı tıkalıymış. Tabi ben bilmiyordum usg lerdede görünmemişti. Rahim filmide bir yıl dolmadan çekmediler . Sonuç dış gebelik oldu malesef 🤕 diğer tüpün durumunu bilmiyorum 2 aylık iyileşme sürecinden sonra film çektirip bakıcam. O yüzden diyodum hani o da eğer tıkalıysa vs sülük, hacamat buhar ne gerekirse yaparım bilgi topluyorum:KK69:

Nasıl atıyorlarki o_O
Ay olarak hatırlamıyorum ama haftada bir yapılıyordu hemde yapan kişi bitkisel cay falan vermişti onlarında kullandım süt buharı tampon gıbı seylerı de yapmamı istemişti normal muayene eder gıbı pozisyonda sırınga ile gönderiliyor İnan cok rahat oluyorsun hıc hıssetme olmuyor hani kımıldama VS gibi

Ay olarak hatırlamıyorum ama haftada bir yapılıyordu hemde yapan kişi bitkisel cay falan vermişti onlarında kullandım süt buharı tampon gıbı seylerı de yapmamı istemişti normal muayene eder gıbı pozisyonda sırınga ile gönderiliyor İnan cok rahat oluyorsun hıc hıssetme olmuyor hani kımıldama VS gibi

canım çok teşekkürler. Konuyla ilgili eski topiğinizi buldum, okudum.bakalım ilerleyen süreçte neler olacak..

Rica ederim canım hayırlısı olsun hepimiz için
Canım günaydın. Ben süt buharını ısırgan otuyla yaptım 3 gündür. Maydanoz, nane yağı ile de yapılıyormuş. Senin denediğin farklı bir bitki oldu mu süt buharıyla yapılan.

Back