• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAPALI TÜPLER NASIL AÇILIR ?

Szr_

Kısa çöp uzun çöpten hakkını alır elbette..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
2.571
7.216
88
42
Benim sonradan tüplerim kapandığı için gebe kalamıyorum. Bu durumda olup bitkisel, ilaç vs kullanıp tüpleri açılan var mı ? Ben 2 kere rahim filmi çektirdim ama açılmadılar maalesef. :KK43: Bu konuyla ilgili kk ' de detaylı araştırsam da net bişey bulamadım veya bana denk gelmedi. Ama biliyorum ki muhakkak bu konuyla ilgili bilgisi ve deneyimi olan çok kişi vardır. Burada herkes elinden geldiğince bir başkasının yarasına merhem, derdine derman olmaya çalışıyor, destek veriyor, moral oluyor. Sizden ricam uyguladığınız iyi yöntemler varsa paylaşmanız.. Bir kez tüp bebek denedim ama maalesef 10. haftadan sonra gelişim durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. :(

Yardımlarınızı bekliyorum :dua:

Son düzenleme:
Bilgisi olan kimse yok mu :(

Bir yakınımdan duymuştum doğruluğu hakkında bir bilgiye sahip değilim malesef ama buhar banyosuna oturuyordu buharın içerisine nane yağı damlatıyordu ... ama bildiğim kadarıyla neyden dolayı kapalı olduğu çok önemli kimisinde enfeksiyondan olur kimisinde dolaşmış olabilir seçeneğe göre tedavi daha doğru geliyor bana çok geçmiş olsun 🙏🏻

Bir yakınımdan duymuştum doğruluğu hakkında bir bilgiye sahip değilim malesef ama buhar banyosuna oturuyordu buharın içerisine nane yağı damlatıyordu ... ama bildiğim kadarıyla neyden dolayı kapalı olduğu çok önemli kimisinde enfeksiyondan olur kimisinde dolaşmış olabilir seçeneğe göre tedavi daha doğru geliyor bana çok geçmiş olsun 🙏🏻
Çok teşekkür ederim :dua: Nane yağını duymamıştım ama kesinlikle araştırıcam. Benimki enfeksiyon içinde sıvı birikmesi yok. 6-7 ay iltihap tedavisi gördüm ama açılmadı maalesef.

Açılan insanları da duydum. Bir umut işte. Peki çocuk sahibi oldunuz mu ?

hayır canım
Çok teşekkür ederim :dua: Nane yağını duymamıştım ama kesinlikle araştırıcam. Benimki enfeksiyon içinde sıvı birikmesi yok. 6-7 ay iltihap tedavisi gördüm ama açılmadı maalesef.
açılır o zaman gönlünü ferah tut takıntı haline getirme

Benim akrabamda böyleydi enfeksiyonu temizliyordu isterseniz sizin için net bir şekilde sorabilirim buharın üzerine oturuyormuş ve bir hijyenik ped kullanıyordu günlük olarak .. o sayede düzeldi ve hamile kaldı 🤗

Benim akrabamda böyleydi enfeksiyonu temizliyordu isterseniz sizin için net bir şekilde sorabilirim buharın üzerine oturuyormuş ve bir hijyenik ped kullanıyordu günlük olarak .. o sayede düzeldi ve hamile kaldı 🤗
Çok sevinirim gerçekten. Haber bekliycem sizden :)

Sık sık rahim filmi çektirip tüpleri açılan var mı ?
Biri yazmıştı bu sitede diye hatırlıyorum

Canım benim ve @ducai arkadaşın açıldı henüz gebelik olmadı ama çok şükür açıldı istanbul da mısın

Canım o zaman kesinlikle Echomar a git cevat hoca rahim filmini çeksin bizim ikimiz in de orada açıldı hatta buradan iki arkadaşa da vesile olduk isimlerini atarım bulunca
Gittim Cevat bey rahim filmi çekti ama maalesef açılmadı. Bitkisel bişeyler yapıp rahim filmiyle daha sonradan actiranlar olmuş. Hatta kimisi de üst ustte rahim filmi çektirip açtırmış. O yüzden neler yapıldığını merak ediyorum.

Gittim Cevat bey rahim filmi çekti ama maalesef açılmadı. Bitkisel bişeyler yapıp rahim filmiyle daha sonradan actiranlar olmuş. Hatta kimisi de üst ustte rahim filmi çektirip açtırmış. O yüzden neler yapıldığını merak ediyorum.
Canım duaci duaci arkadaş ve ben ikimiz de hacamat ve sülük yaptık ve bunun fayda ettiğine çok inanıyoruz hatta ben rahim filmi çektirdim günün bir gece öncesi kasıklar ım in üzerine sülük attım yumuşama olsun diye daha önceden de seans tedavisi gördüm

Canım duaci duaci arkadaş ve ben ikimiz de hacamat ve sülük yaptık ve bunun fayda ettiğine çok inanıyoruz hatta ben rahim filmi çektirdim günün bir gece öncesi kasıklar ım in üzerine sülük attım yumuşama olsun diye daha önceden de seans tedavisi gördüm
Sülük seansı doğru mu anladım. Çok teşekkür ederim

Benim sonradan tüplerim kapandığı için gebe kalamıyorum. Bu durumda olup bitkisel, ilaç vs kullanıp tüpleri açılan var mı ? Ben 2 kere rahim filmi çektirdim ama açılmadılar maalesef. :KK43: Bu konuyla ilgili kk ' de detaylı araştırsam da net bişey bulamadım veya bana denk gelmedi. Ama biliyorum ki muhakkak bu konuyla ilgili bilgisi ve deneyimi olan çok kişi vardır. Burada herkes elinden geldiğince bir başkasının yarasına merhem, derdine derman olmaya çalışıyor, destek veriyor, moral oluyor. Sizden ricam uyguladığınız iyi yöntemler varsa paylaşmanız..

Bu bitkisel macunlar işe yarıyor sanrm. Iyi biyerden alp kullanın. bide sütü kaynatıp içine bir tüm maydanozu koyup üstüne oturyolar

Sülük seansı doğru mu anladım. Çok teşekkür ederim
Canım tedavi görmek istiyorsan eğer hem hacamat hem sülük tedavisi ikisi aynı anda yaptırmak lazım ben uzun süre hem kasık üstlerine belime hacamat yaptırdım hacamat yapılan yerlere sülük koyuldu hatta rahim içine de sülük koyuldu korkulacak bir işlem değil eskiden çikolata kist i vardı artık hiç çıkmıyor çok şükür faydası çok büyük bunların yanında bitkisel kurler de yaptım maydanoz süt buharı gibi sonra soğan suyu içmek gibi şimdi de c life macun aldım onu kullanıyorum yumurta rezervleri düşük olduğu için

Benim sonradan tüplerim kapandığı için gebe kalamıyorum. Bu durumda olup bitkisel, ilaç vs kullanıp tüpleri açılan var mı ? Ben 2 kere rahim filmi çektirdim ama açılmadılar maalesef. :KK43: Bu konuyla ilgili kk ' de detaylı araştırsam da net bişey bulamadım veya bana denk gelmedi. Ama biliyorum ki muhakkak bu konuyla ilgili bilgisi ve deneyimi olan çok kişi vardır. Burada herkes elinden geldiğince bir başkasının yarasına merhem, derdine derman olmaya çalışıyor, destek veriyor, moral oluyor. Sizden ricam uyguladığınız iyi yöntemler varsa paylaşmanız..

Çekilen rahım fılmı sonrası tek tüp kapalı diğeri çok az açıldı demişti doktoru m,bende süt maydanoz buharı yapmıştı m omu etkili oldu bilemiyorum hamile kaldım,bazı sorunlardan dolayı sonlandı hamileliğim, brokoli kürüde kapalı tüpleri açıyormuş deniyor,nette araştırdığı m kadarıyla,sadece yazmak istedim canım..sür maydanoz buharı ve brokoli kürü saraçoğlu diye bir araştır ıstersen mantıklı geliese denersin.. süt maydanoz buharına oturma k çok eskilerde de yapılıyormuş, çocuğu olmayanlar için, forumda da öyle bir başlık olması lazım canım,uygulayanların yorum muna bakarsın..hayırlısıyla gönlü ne göre olur inşallah..

Çekilen rahım fılmı sonrası tek tüp kapalı diğeri çok az açıldı demişti doktoru m,bende süt maydanoz buharı yapmıştı m omu etkili oldu bilemiyorum hamile kaldım,bazı sorunlardan dolayı sonlandı hamileliğim, brokoli kürüde kapalı tüpleri açıyormuş deniyor,nette araştırdığı m kadarıyla,sadece yazmak istedim canım..sür maydanoz buharı ve brokoli kürü saraçoğlu diye bir araştır ıstersen mantıklı geliese denersin.. süt maydanoz buharına oturma k çok eskilerde de yapılıyormuş, çocuğu olmayanlar için, forumda da öyle bir başlık olması lazım canım,uygulayanların yorum muna bakarsın..hayırlısıyla gönlü ne göre olur inşallah..
Aminnnn çok teşekkür ederim

Back