• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Kapali bayanlari icin benim yaptigim trban modelleri

türban mı? evet..
tesettür mü? hayır..
siz stilislerin bu konuda yaptırımlı olmanızı beklerim..

nisandahazan hanim ben sizin ne demek istediginizi anladim, merak etmeyin biz neyin ne oldugunu iyi biliriz bende kapaliyim bugün tesettür olarak gecen pardesülerde böyle bi moda akimindan gelmistir asli pecedir tesettürün yani bugün giyinilen pardesüde dahil, etek üstü gömlek ve rengarenk cicekli böcekli esarplar degildir bunu herkes bilir bunlar bi tercih meselesidir is sadece nasil kapandigina kalsa keske bi hosgörülü olma, bi merhamet, komsumuz acmi tokmu ibadetlerimizi tam yerine getirebiliyormuyuz neyse bu konu tartismaya müsayit ama sizede saygim var tabi o ayri söyle düsünün arz talep meselesi diyelim :kahve:

canım ya bunlar genelde arkadan bağlama modeller . peki önden bağlama modelin yokmu???

gerçekten çok şık ve modern türban bağlamada ayrı bir sanat keşke bende becerebilsem:(

ben aslında hıc begenmem boyle turban modellerını ama suana kadar gorduklerımın ıccınde senınkıler bır numara emın olabılırsın ellerıne saglık ablacım

güzel modeller gerçekten emeğine yüreğine sağlık...özel günlerde tercih edilebilir...ama diğer günlerde bu şekilde şatafatlı bağlamadan yana değilim...a.s.

sitendeki modellerin daha hos buraya koyduklarindan

böyle seyler genellikle kisisel tercih üzerine yapilir bazilari boynu acik istiyor, benim tercihim ise kesinlikle boyu kapali olurdu

niye almanyadasın sen yaaaa:) cok begendım , özellikle kenarında çicek olan tek yanı buzgulu modelı . nasıl yapıyorsun bizel de paylasabilir misin lütfen :(

Back