• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Kapali bayanlari icin benim yaptigim trban modelleri

Kircicegi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2008
119
0
116
43
Almanya
kizlar 6 aydir evde calisiyorum bu modellere, artik ücretli olarak yapmaya

basladim bakin bakalim sizde begenecekmisiniz. yorumlarinizi bekliyorum.
sositososito
ok tam resim koymasini bilmedigim icin bakalim yine deniyelim olucakmii

ve böyle gidiyor kizlar daha cok bakmak isterseniz sitemi ziyaret edebilirsiniz
nrcobanoglu - ANA SAYFA

Son düzenleyen: Moderatör:
canım türban modelleri çok hoş olmuş daha başka modellerde bekliyoruz

Son düzenleme:
ay harikasin masallah
ellerine emegine saglik canim
hepside birbirinden güzeller
türbanli olanlar icin harikalar vallahi
paylasimin icin tskler

kapalı ir bayan olarak bende çok beğendim eline emeğine sağlık canım a.s. 2.ve 3.resim daha hoşuma gitti bunuda belirtmeden geçmiyeyim ayrıca sitende harika .
görümcemde 6 ay önce evlendi türbanlı gelinlikti ama bukadar güzel yapılmamıştı çok sıradan bağlanmıştı .bunlar harika ya tekrar emeğine sağlık diyorum ve siteni gezmeye devam ediyorum yerimseniben

Son düzenleme:
valla helel olsun canım sımdıye kadar gordugum enguzel modeller ben senın yerınde olsam ısı buyuturdum emınımkı herkes begenecektıe emegıne saglıkkkk

Türban modelleri yazınca bildiğimiz klasik bağlama yöntemi sanıyodum başka ne olabilir ki diyodum ilk kez gördüm böyle modelleri gerçektende çok hoş duruyolar ..

kendı dügünümde bu modelın aynısı yapılmıstı ve herkez hayran kalmıstı tek fark ortadan gecen boncuklu bant yoktu ellerıne saglıık canım mukemmelleryerimseniben
1266.jpg

ellerine saglik canim cok güzel yapiyorsun, ben ilkini cok begendim :)
yakinda kizkardesimin nisani var, bitane yaptiricam ama henüz karar veremedim

hos olmus canim ama ben boynu acik modelleri begenmiyorum pek kapali olanlar tercihimdir tesettüre daha uygun buluyorum

Back