- 4 Ekim 2012
- 16.363
- 31.982
- 798
- Konu Sahibi Hayat ne garip
-
Emin misiniz… bizim müdür çok evhamlıdır titizdir böyle yasal konularda mevzuat konusunda ama eski kantinci mantı, tavuk pilav, kavurma pilav satıyordu. Okul başka binaya taşınmasaydı devam da ederdi.Ev yapımı şeyler yasaktır. Ciddi suçtur, ciddi cezası vardır.
Bir tanıdığım 15 öğrenciye sadece öğle yemeği yaparak min. 10 bin kar elde ediyor. Ki daha masraflardan kısarak da 3-4 bin artiriyor. Gerisini sen düşün.Mrb bayanlar
Ben kızımın okuduğu okulda kantin yeni açılacak çalıştırmak için ihaleye gireceğim.
fakat şu var ki hiçbir tecrübem yok daha önce hiç yapmadım.
Birde okul öğrenci sayısı çok az yeni açılan bir okul.
Kar edermiyim bu işe girdigime degermi
Sattiklarindan Numune sakliyorsun.Ev yapımı şeyler için ekstra izin falan gerekebilir mi
Zehirleme vs riski var çünkü
Kırtasiye çok iyi fikir oraya yakın kırtasiye de yok.dun kızımın ucu silgisi bitti aldım kırtasiye denmeyve ev yapımı pasta börek, belli kırtasiye malzemeleri de olursa daha da iyi olur daha çok kazanırsınız herkes bunu yapamıyor çünkü
kurşun kalem uçlu tükenmez kalem silgi kağıt not defteri gibi temel şeyler öğrencilerin yanında öğretmenler yöneticiler için de çok lazım oluyor bu ürünleri de yiyecek içecek yanında düşünebilirsiniz, umarım alnınızın akıyla ve severek işinizi yapabilirsinizKırtasiye çok iyi fikir oraya yakın kırtasiye de yok.dun kızımın ucu silgisi bitti aldım kırtasiye den
Bunu bizde düşünüyoruz eşimle..ama öncesinde alınması gereken belgeler vs muhakkak vardır onunla ilgili hiç bilgim yok takibe aldım konuyuMrb bayanlar
Ben kızımın okuduğu okulda kantin yeni açılacak çalıştırmak için ihaleye gireceğim.
fakat şu var ki hiçbir tecrübem yok daha önce hiç yapmadım.
Birde okul öğrenci sayısı çok az yeni açılan bir okul.
Kar edermiyim bu işe girdigime degermi
Yani şimdi ne denir bilemedim. Kızım ortaokulda,sadece haftada 1 gün yemek alıyor kantinden,evde ne istiyorsa onu hazırlıyoruz,termosu var koyuyorum sıcak kalıyor.Benim ev yapımı şeylerle aram iyidir .okula kermeslerde biseler yapıp yollarım herkes bayılır müdürümüz ve sınıf öğretmenimiz teşvik etti onlar benim almamı istiyor.ben poğaça kurabiye kısır sandvic ekmek arası patates kızartması vs. Gibi şeyler sık yapıp yollarım kızımın beslenmesinde annelerde öğretmenimize mudieimzde beni çok istiyor.fakat ben hiç calistirmadim kantin nelere dikkat etmem lazım kar edermiyim degermi neyi nasıl yapmalıyım gibi bir sürü kafamda soru var.isletip çalıştıran varmı kantin aranızda bana neler onerirsiniz
Lisede kantinde yediğim hamburgerin tadını başka biryerde bulamadım desem.Kantin tostu, patsosu offfgözümde canlandı mazi harika bir iş gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?