Realmomy Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2017 2.094 1.694 Salı 10:52 Konu Sahibi Berna4848 #21 Berna4848 .!.: Güncel durum yine kendimi yorgun hissediyorum bugün daha iyiyim ama ilaçları içince midem bulanıyor Genişletmek için tıkla... Benimde bulanıyor haplarda ama sıvı kaşık formunda yada minik şişelerde olanları cok rahat içebiliyorum doktoruna söyleyip değiştirebilirsin
Berna4848 .!.: Güncel durum yine kendimi yorgun hissediyorum bugün daha iyiyim ama ilaçları içince midem bulanıyor Genişletmek için tıkla... Benimde bulanıyor haplarda ama sıvı kaşık formunda yada minik şişelerde olanları cok rahat içebiliyorum doktoruna söyleyip değiştirebilirsin
B Berna4848 Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2024 36 8 25 Çarşamba 08:42 Konu Sahibi Berna4848 #22 Realmomy .!.: Benimde bulanıyor haplarda ama sıvı kaşık formunda yada minik şişelerde olanları cok rahat içebiliyorum doktoruna söyleyip değiştirebilirsin Genişletmek için tıkla... evet bana kandan verdi kan ilaçlarını bide her gün B12 ilacı iğne olarak yaptırıyorum, değişik bir süreç süreklilik sağlamam gerekiyor
Realmomy .!.: Benimde bulanıyor haplarda ama sıvı kaşık formunda yada minik şişelerde olanları cok rahat içebiliyorum doktoruna söyleyip değiştirebilirsin Genişletmek için tıkla... evet bana kandan verdi kan ilaçlarını bide her gün B12 ilacı iğne olarak yaptırıyorum, değişik bir süreç süreklilik sağlamam gerekiyor
Realmomy Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2017 2.094 1.694 Çarşamba 11:31 Konu Sahibi Berna4848 #23 Berna4848 .!.: evet bana kandan verdi kan ilaçlarını bide her gün B12 ilacı iğne olarak yaptırıyorum, değişik bir süreç süreklilik sağlamam gerekiyor Genişletmek için tıkla... Bende aynısını düşünüyorum değerlerim yükseldikten sorada düzenli bir takviyeye devam etmem lazım
Berna4848 .!.: evet bana kandan verdi kan ilaçlarını bide her gün B12 ilacı iğne olarak yaptırıyorum, değişik bir süreç süreklilik sağlamam gerekiyor Genişletmek için tıkla... Bende aynısını düşünüyorum değerlerim yükseldikten sorada düzenli bir takviyeye devam etmem lazım