Benim bir arkadaşım da demir ilacı kullanmasına rağmen kan değerleri düzelmiyordu. Ona da demir serumu vermişlerdi. Konu sahibinin demir emilimi konusunda sıkıntısı varsa doktora anlatsınNe yaparsam, ne kullanırsam kullanayım bnde kansızlık vardı. Ama bnm mide problemlerim var gastrit yüzünden emilim olmuyordum baktım gene değerler yerlerde damardan demir takviyesi yapıldı geçen ay. Allah'a şükür daha iyiyim
Ben de yıllarca çektim, ben kuru kahve , telve yiyordum durumu düşünün artık. Serum verdi dahiliye uzmanı, çok iyi geldi . İki gün içinde kahve içmek bile çanım istemedi, canlandım , arkadaş bile dedi yüzüne renk gelmiş diye.BUGÜN İLK İŞİM DAHİLİYE BÖLÜMÜNE GİDİP RANDEVUMU KAN VERECEĞİM VE ONA GÖRE DEĞERLERİMİ BAKTIRACAĞIM
Bende solgarın demir takviyesini kullanıyorum benimde ferritin 6 çıkmıstı doktorun yazdığı ilaçla yükselmedi bakalım bu işe yarar umarım kullananlar çok memnunNe yaparsam, ne kullanırsam kullanayım bnde kansızlık vardı. Ama bnm mide problemlerim var gastrit yüzünden emilim olmuyordum baktım gene değerler yerlerde damardan demir takviyesi yapıldı geçen ay. Allah'a şükür daha iyiyim
Ama onada doktorun verdıgı ılac kadar demır yok ıcınde dıyorlarBende solgarın demir takviyesini kullanıyorum benimde ferritin 6 çıkmıstı doktorun yazdığı ilaçla yükselmedi bakalım bu işe yarar umarım kullananlar çok memnun
Evet bi kaç yerde öyle yazıyor kimiside bir şişe bitirdim 4den 58e cıkardı diyor ama ağır bir demir kokusu var umutluyum belki psikolojik yükselirAma onada doktorun verdıgı ılac kadar demır yok ıcınde dıyorlar
Doktorun verdiklerini 8 ay kullandım Ferritinim 3.7di ise yaramadu maalesef bnde. Mide izin vermiyordu. Bağırsakta emileni varmış demir ilaçlarının onu kullandım yok o da olmadı son çare damardan verildi artıkBenim bir arkadaşım da demir ilacı kullanmasına rağmen kan değerleri düzelmiyordu. Ona da demir serumu vermişlerdi. Konu sahibinin demir emilimi konusunda sıkıntısı varsa doktora anlatsın
Bnde doktor tavsiyesiyle özel bı reçetesiz kullandım 3 ayda 17 ye yükseldi Ferritin. Bana 3 ay kullan yeter dedi. Bıraktım bir ay sirna başka bir sebebten kan verdim Ferritin yine yerlerdeydi. Evet işe yarıyor özel takviyeler ama bırakınca yine düşüyorBende solgarın demir takviyesini kullanıyorum benimde ferritin 6 çıkmıstı doktorun yazdığı ilaçla yükselmedi bakalım bu işe yarar umarım kullananlar çok memnun
Çok geçmiş olsun. Düzenli olarak demir değerinize yine baktırın yorgunluk, halsizlik birçok şeyin nedeni demir eksikliği oluyor...Doktorun verdiklerini 8 ay kullandım Ferritinim 3.7di ise yaramadu maalesef bnde. Mide izin vermiyordu. Bağırsakta emileni varmış demir ilaçlarının onu kullandım yok o da olmadı son çare damardan verildi artık
Bnde doktor tavsiyesiyle özel bı reçetesiz kullandım 3 ayda 17 ye yükseldi Ferritin. Bana 3 ay kullan yeter dedi. Bıraktım bir ay sirna başka bir sebebten kan verdim Ferritin yine yerlerdeydi. Evet işe yarıyor özel takviyeler ama bırakınca yine düşüyor
Aynı sizin gibiydim bnde. Bndede iki çocuk var sürekli yorgun , halsiz , uykulu strsli bir hal yapıyorduyaşam kalitesini çok etkiliyor ya iki cocugum var enerjim yetmiyor resmen takviyeyi kullandığım müdetçe iyiyim sonrası sürünüyorum resmen
Anksiyeteyide tetikliyormuş çoğu sıkıntımın sebebi kansızlıkmışAynı sizin gibiydim bnde. Bndede iki çocuk var sürekli yorgun , halsiz , uykulu strsli bir hal yapıyordu
B12 ve pekmez benim yaz kış ellerim ayaklarım buz kesilirdi akrabam bana köyden pekmez getirmişti okadar lezzetliydi ki sanırım üzüm pekmeziydi ben kan verdiğimde kan yapmıştı çok iyi geldi bana hergün 2 tatlı kaşığı yerdim şekerin varsa doktra danış ama bu sefer birini düzeltirken diğeri fırlamasınMerhaba arkadaşlar,
Aslında sağlığım ve bağışıklığım iyiyidi, mimarlık fakültesinde öğrenciyken kötü olmaya başladım sonra şimdi daha da kötü yorgun yaşlı birisi gibiyim. Aslında öyle olmaamam gerekiyor. Pilatese başladım. şimdi sağlığımı tamamı ile iyileştirmek istiyorum. Ben 3-4 senedir kansızlık problemi çekiyorum ama bununla baş edemiyorum. Ne kadar ilaç kullanırsam kullanıyım berbat hissediyorum. Her şeyin başı sağlık o nedenle sağlığı iyileştirmek için bu konuda bir şeyler yapmak istiyorum,
Lütfen nelerden başlamam gerekiyor, sağlık konusunda, bağışıklık konusunda sıfırdan bilgi edinmek istiyorum.
YARDIM EDİN NOLUR,
SÜR