seyma cım geçmiş olsun işallah bir an önce kavusur sağlığına böyle hayırlı bir yeğen olduğun için allah senden razı olsun. http://www.carrefourexpres.com/emarket
bunların yanında kışlık patates- soğan stoğu da yapmak lazım.
Rabbim razı olsun cnm.Teşekkür ederim.Elimden geleni yapmaya çalışıyorum.Adresi özelden gönderiyorum a.s.
Teşekkür ederim Cnm Bengü'nün de dediği gibi kangurumdan alışveriş yapıp adrese gönderebilirsin.Başka bir seçenk sanırım yok.Sadece erzak topluyorum a.s.
Seymacığım ,Adresi aldım sanma kayıtsız kaldım.Okulla ilgili işlerim var .Allahımın izniyle elimden geleni yapacağım.
Güncellllll...............
aman dikkat Güncel yazmak yasakmış.Dün uyarı aldım ve 5 puan cezası aldım.
özgürcüm kimse de ses yok.Ben ümidimi kesiyorum yavaş yavaş.Ne yapalım hayırlısı olsun
canim ben adres bekliyorum hala
Cnm bnm yaa online olunca yollarım diye düşünmüştüm çıkmış aklımdan kusura bakmaHemen yolluyorum teşekkür ederim a.s.
Şeymacım unutma canım hatta topice katılan herkese özel mesajla adresini gönder bence.Bu arada sitede genel temizlik yapılmış 1500 mesajımdan 900 tane kalmış.
Yok cnm herkese yolladım zaten.Arkadaşa onlne olunca yollıycaktım.Bu arada mesajlarının silinmesini üzüldüm bayağı gitmiş.Bizim kızlar buraya topiği vardı ya kesin ordan gitmiştir = )
selam canım kusur abakma gelemdım bır haftadır benımd ekızım rahtsızlandı kucukbı roperasyon derken bayagı benı korkkuttu şükür şimdi ıyı bu aksam msnde bı konusalım olurmu yad aben san not bırkaırım sahı sınavalrın nasıl gectı kuzenını naptın kayıt ettırebıldınmı okula hıc soramadım bunları kızım dunyamı yıktı bırden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?