• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanserli Dayıma Erzak Topluyorum!!!

seyma cım geçmiş olsun işallah bir an önce kavusur sağlığına böyle hayırlı bir yeğen olduğun için allah senden razı olsun. http://www.carrefourexpres.com/emarket

bunların yanında kışlık patates- soğan stoğu da yapmak lazım.

Rabbim razı olsun cnm.Teşekkür ederim.Elimden geleni yapmaya çalışıyorum.Adresi özelden gönderiyorum a.s.

Seymacığım ,Adresi aldım sanma kayıtsız kaldım.Okulla ilgili işlerim var .Allahımın izniyle elimden geleni yapacağım.

Seymacığım ,Adresi aldım sanma kayıtsız kaldım.Okulla ilgili işlerim var .Allahımın izniyle elimden geleni yapacağım.

Ablacım biliyorum kayıtsız kalmayacağını için rahat olsun.Gönderilere önümüzdeki hafta başlanırsa çok iyi olucak.Yarın sınavım var ve bu işlerle uğraşmaktan hiç çalışamadım.Sanırım gece uyumayacağım.Hafta sonu da yoğunum.Salıdan sonra ne zmn gönderirseniz artık yerimseniben

Cnm bnm yaa online olunca yollarım diye düşünmüştüm çıkmış aklımdan kusura bakma :utangac: Hemen yolluyorum teşekkür ederim a.s.

Şeymacım unutma canım hatta topice katılan herkese özel mesajla adresini gönder bence.Bu arada sitede genel temizlik yapılmış 1500 mesajımdan 900 tane kalmış.

Şeymacım unutma canım hatta topice katılan herkese özel mesajla adresini gönder bence.Bu arada sitede genel temizlik yapılmış 1500 mesajımdan 900 tane kalmış.

Yok cnm herkese yolladım zaten.Arkadaşa onlne olunca yollıycaktım.Bu arada mesajlarının silinmesini üzüldüm bayağı gitmiş.Bizim kızlar buraya topiği vardı ya kesin ordan gitmiştir = )

selam canım kusur abakma gelemdım bır haftadır benımd ekızım rahtsızlandı kucukbı roperasyon derken bayagı benı korkkuttu şükür şimdi ıyı bu aksam msnde bı konusalım olurmu yad aben san not bırkaırım sahı sınavalrın nasıl gectı kuzenını naptın kayıt ettırebıldınmı okula hıc soramadım bunları kızım dunyamı yıktı bırden

Yok cnm herkese yolladım zaten.Arkadaşa onlne olunca yollıycaktım.Bu arada mesajlarının silinmesini üzüldüm bayağı gitmiş.Bizim kızlar buraya topiği vardı ya kesin ordan gitmiştir = )

Şeyma gönderdiğim erzaklar eline ulaştığında buraya geldiğini yazarmısın.Msnin kapalı benimde bayağı işlerim yoğun bugünlerde.-tatlicadiarzu-

selam canım kusur abakma gelemdım bır haftadır benımd ekızım rahtsızlandı kucukbı roperasyon derken bayagı benı korkkuttu şükür şimdi ıyı bu aksam msnde bı konusalım olurmu yad aben san not bırkaırım sahı sınavalrın nasıl gectı kuzenını naptın kayıt ettırebıldınmı okula hıc soramadım bunları kızım dunyamı yıktı bırden

Yok ablacım kusur mu olur bende bu aralar pek giremiyorum.Geçmiş olsun hayırdır kızının neyi var :çok üzgünüm: sınavda çalışmayınca nasıl geçer ki eh işte diyelim.kayıt için ben gitmedim onlar halledicekti karışık birşeyler olmuş sanırım msn de anlatırım inş. a.s.

Canlarım petrik ve ruhe_haben'in yardımları bana ulaştı! İkinize de çok çok teşekkür ediyorum kızlar.Allah razı olsun.Dün akşam o kdr duygu yüklüydüm ki misafir gelecek olmasaydı oturup ağlardım senağlama
Arkadaşlarım aklıma gelmeyen şeyleri dahi göndermişler.Hem de birbirimizi doğru düzgün tanıyıp konuşmadan.Dünya da iyi niyetli,yardımsever insanların bitmediğini görmek beni öyle sevindirdi ki!!!Umudumu kaybettirmediğiniz için çoook teşekkür ediyorum.Umuyorum ki Rabbim gönül koyduğunuz herşeyin karşılığını verir.Ecrini bol bol almanızı istiyorum.
Bu konuyla ilgili aklınıza takılan herhangi bir soru varsa lütfen sorun.Aksi halde yanlış anlaşılmak beni çok korkutuyor.Tanışmak isteyen arkadaşlarımla tanışabilirim...
En son petrik'le tanıştık.İftar vakti geldikleri için o kadar aceleye geldi ki,doğru düzgün teşekkür bile edemedim.Üstüne kapıya da çıkamadım çünkü kıyafetim müsait değildi eşine çok mahçup oldum.Çıkıp bi teşekkür etmek isterdim.Çıkarken hbr vermesini beklemiştim ama geldiğinde haberim oldu.Yine de olsun kısa da olsa görüştük
Güleryüzünden tebessümler hiç eksik olmasın cnmmmm...
Hepinizi çok seviyorum.a.s.

Son düzenleme:
Back