Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kanserli Dayıma Erzak Topluyorum!!!
- Konu Sahibi seyma88
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?tamam cnaım bende yoktum buralarda merak etmiştim bi yanlışlık olmasın dıye birazdan tleden arayıp soracktım artık:))
Heee ara ara sesini duymuş olurum sırnaşık şey Aldım ablacım tşk ediyorum.Merak etme sen yerimseniben a.s.
- 13 Kasım 2007
- 483
- 3
- 316
kızlar ben bişi desem erzak yerine fitre yada zekat yollanırsa daha iyi olmazmı?
olurda olmadı işte burada olmaz dedıler şeyma zor duruma düşebılı rdıye oyuzden erzaga devam edıldı
kızlar ben bişi desem erzak yerine fitre yada zekat yollanırsa daha iyi olmazmı?
canim ben dinayete sordum fitre ve zekatlari erzak olarakda verebiliyosun arkadasimizda sadece 4 kisinin yardim ettigini söyledi bi yigilma olmamisdir yani gönderebilirsiniz
Arkadaşlar evet ramazan bitiyor son haftamızın içindeyiz.Şimdiye kadar ozgurdu-bayankahkaha-petrik-ruhe_haben-hayrunisa ablamın yardımlarını aldım.Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Diğer arkadaşlardan ses seda kesildi ne oldu bilmiyorum ((
Canım dayının tepkisi ne oldu onuda yaz.Bizlerde mutlu olalım.Hele böyle hayırlı bir günde çok mutlu olurum.
Kadir geceniz Mübarek,tüm dualarımız tez zamanda kabul olsun inşallah.
Bugün ki duam Şeymanın dayısı ve benim yakın arkadaşımın dedesi tez zamanda iyileşir inşallah.:Saruboceq:
Canım dayının tepkisi ne oldu onuda yaz.Bizlerde mutlu olalım.Hele böyle hayırlı bir günde çok mutlu olurum.
Kadir geceniz Mübarek,tüm dualarımız tez zamanda kabul olsun inşallah.
Bugün ki duam Şeymanın dayısı ve benim yakın arkadaşımın dedesi tez zamanda iyileşir inşallah.:Saruboceq:
Cnm msjını yeni okudum kusura bakma.Ramazanın son haftasından itibaren doğru düzgün açamadım neti.Dayımlar şu an memlekette.Biraz daha iyiydi ve köye gitmeyi çok istiyordu.Gönderdik çok şükür.Yoksa herkesin içinde bi ukte kalacaktı.Çocuklar burda eşiyle gitti.Erzakları götürdüğümüzde çok mutlu oldular ayrıca mahçupta oldular.Ben elimden geldiğince mahçup olmamaları için uğraştım.Bol bol dua ettiler ve sürekli tekrarladılar.Ayrıca burdan iletiyim bunları da.Hepinize slmları var.Tanımasalar da,tanımasanız da!!!Tanımadıkları halde yardım alabildikleri için çok mutlular.
Aslında ben daha fazlasını hayal etmiştim.Ama demek ki kısmetinde bu kdrı var.Fazlasını beklemekten kastım katılım değildi.Yazan arkadaşların göndereceğini sanmıştım.Ama saydığım isimlerde bi değişiklik olmadı.Kırgınlığım var elbette.Çünkü umudum kırıldı.bunlar bunlar gönderecek diyordum ama bununn sebebi de arkadaşlardı.Çünkü şöyle göndericem böyle göndericem diyorlardı.Neyse diyecek bi lafım yok sadece kırgınlığımı belirtmek istedim...
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.Bi gün ayarlayabilirsek evimize beklerim.Köpüklüsünden miss gibi bi kahve ohh.Yalnız ruhe_haben'im katılamayacak.
Ruhe_haben sende üzülme cnm ordan bi kahve yaparsın kendine ben sana kamera açarım hep beraber lak lak yaparız sırnaşık şey
Rabbim inşaallah niyetlerinizi kabul eder.Tekrardan teşekkür ederim.Ecrini bol bol alırsınız inş.
a.s. a.s. a.s. :enbuyukkk: