Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayrünisa ablacım kendine hiiç kızma biz seni zaten biliyoruz.Burdaki birçok kişi zaten konuyu henüz görmedi yoksa kimsenin kayıtsız kalmayacağını biliyorum ben kendi adıma.Bu arada illa ki yardım yapmak gerekmiyor,burada şeymanın manevi desteğede ihtiyacı var.:teselli:İnanın kendimden utandım.1 ay izindeydim,sonra herkes gibi kendi dünya işlerimizle uğraşmaya başladım.Ve duyarsızlığımdan dolayı kendime kızdım.Yardım oldumu mutlaka çorbada bir tuzum olsun isterim.Canım bana özelden mesajla adresi bildirirsen sevinirim.
İnanın kendimden utandım.1 ay izindeydim,sonra herkes gibi kendi dünya işlerimizle uğraşmaya başladım.Ve duyarsızlığımdan dolayı kendime kızdım.Yardım oldumu mutlaka çorbada bir tuzum olsun isterim.Canım bana özelden mesajla adresi bildirirsen sevinirim.
aaah canim ya buralarda olupda eli kolu bagli olmak ne kotu..elimden yanlizca dua etmek geliyor ,,,Allahim yardim etsin iyisallah,;+
:Saruboceq:
biraz önce şeymayı aradım alışveriş çıkıcam ne almalıyım diye..o da bana kimse ne alacağına dair birşey söylemedi içinden ne geliyorsa dedi..gıda tarzı ürünler alıcam ama aklınıza başka şeyler de gelior mu kızlar..
şimdi gördüm ben bu konuyu
ben de bağcılarda oturuyorum. elimden ne gelebiliyorsa yaparım inş.
canım çok geçmiş olsun. Ben maltepe de oturuyorum ama hiç sorun değil. Ne yapmak gerekiyorsa bende yanındayım.
Ayrıca aklıma bir şey geldi. Ramazadan fitre/zekat veriyoruz ya. Bunları dayına göndersek nasıl olur? Hem gerçekten lazım bir yere gider. Uyarsa ben çevreme söyler toplarım. Ne dersiniz?
canım atkadaşım çok eçmiş olsun elimden en geliyosa yapmak isterim şimdi amliyat sıkıntım var biliyosun şunu bi atlatayım yanındayım her konuda