• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanserli Dayıma Erzak Topluyorum!!!

canım Allahtan ümit kesilmez Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah Allah yardımcınız olsun:teselli:

İnanın kendimden utandım.1 ay izindeydim,sonra herkes gibi kendi dünya işlerimizle uğraşmaya başladım.Ve duyarsızlığımdan dolayı kendime kızdım.Yardım oldumu mutlaka çorbada bir tuzum olsun isterim.Canım bana özelden mesajla adresi bildirirsen sevinirim.

Son düzenleme:
İnanın kendimden utandım.1 ay izindeydim,sonra herkes gibi kendi dünya işlerimizle uğraşmaya başladım.Ve duyarsızlığımdan dolayı kendime kızdım.Yardım oldumu mutlaka çorbada bir tuzum olsun isterim.Canım bana özelden mesajla adresi bildirirsen sevinirim.
Hayrünisa ablacım kendine hiiç kızma biz seni zaten biliyoruz.Burdaki birçok kişi zaten konuyu henüz görmedi yoksa kimsenin kayıtsız kalmayacağını biliyorum ben kendi adıma.Bu arada illa ki yardım yapmak gerekmiyor,burada şeymanın manevi desteğede ihtiyacı var.:teselli:

aaah canim ya buralarda olupda eli kolu bagli olmak ne kotu..elimden yanlizca dua etmek geliyor ,,,Allahim yardim etsin iyisallah,;+
:Saruboceq:

Ablacım sen üzme canını tanımıyor muyum ben seni.Gönlün bzmle olsun ytr. a.s.

biraz önce şeymayı aradım alışveriş çıkıcam ne almalıyım diye..o da bana kimse ne alacağına dair birşey söylemedi içinden ne geliyorsa dedi..gıda tarzı ürünler alıcam ama aklınıza başka şeyler de gelior mu kızlar..

biraz önce şeymayı aradım alışveriş çıkıcam ne almalıyım diye..o da bana kimse ne alacağına dair birşey söylemedi içinden ne geliyorsa dedi..gıda tarzı ürünler alıcam ama aklınıza başka şeyler de gelior mu kızlar..

iki çocuk ortaokula gıdıyordu yanlıs hatırlamıyorsam defter kalem deolabılır kıtapları devlet veriyorda kolay gelsına.s.

canım atkadaşım çok eçmiş olsun elimden en geliyosa yapmak isterim şimdi amliyat sıkıntım var biliyosun şunu bi atlatayım yanındayım her konuda

canım çok geçmiş olsun. Ben maltepe de oturuyorum ama hiç sorun değil. Ne yapmak gerekiyorsa bende yanındayım.

Ayrıca aklıma bir şey geldi. Ramazadan fitre/zekat veriyoruz ya. Bunları dayına göndersek nasıl olur? Hem gerçekten lazım bir yere gider. Uyarsa ben çevreme söyler toplarım. Ne dersiniz?

canım çok geçmiş olsun. Ben maltepe de oturuyorum ama hiç sorun değil. Ne yapmak gerekiyorsa bende yanındayım.

Ayrıca aklıma bir şey geldi. Ramazadan fitre/zekat veriyoruz ya. Bunları dayına göndersek nasıl olur? Hem gerçekten lazım bir yere gider. Uyarsa ben çevreme söyler toplarım. Ne dersiniz?

süper bir fikir katılıyorum bu fikre diger tarafta yardım adı altında hesap nosu falan yasal olmayabilir belkide fitre zekat adı altında toplanabilir diye düsünüyorum erzak yerine para daha uygun geldi bana istediklerini alır tam ihtiyacları icin kullanabilirler yardım etmek isteyenlerde az cok demeden bütcelerine göre yatırabilirler daha cok yardım olur diye düsünüyorum birde banka hesap yerine pttden acılacak bir hesap hem gönderen icin ucuz ve pratik olabilir 10ytl bile gönderse insanlar damlaya damlaya göl olur diyorum ben
siz ne dersiniz sevgiler

canım atkadaşım çok eçmiş olsun elimden en geliyosa yapmak isterim şimdi amliyat sıkıntım var biliyosun şunu bi atlatayım yanındayım her konuda

Cnm bnm her konu da yanımda olacağını biliyorum.Sen şu ameliyat işini bi hallette gerisini sonra düşünürüz.En yakın zamanda yanındayım,kapını açık tut a.s.

canim cok gecmis olusun allahtan acil sifalar diliyorum dayina dualarim hep seninle.benim tr den doneli birhafta oldu suan suudi arbistandayim elimden gelebilecek birsey olursa yaparim canim haberlerini bekliyorum gorusmek uzere

canım çok geçmiş olsun allah şifa versin benim burdan yapabileceğim bir isteğin varsa çekinmeden söyle ama ben elimden geleni yaparım allah kolaylık versin

Back