• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanserli Dayıma Erzak Topluyorum!!!

Canlarım petrik ve ruhe_haben'in yardımları bana ulaştı! İkinize de çok çok teşekkür ediyorum kızlar.Allah razı olsun.Dün akşam o kdr duygu yüklüydüm ki misafir gelecek olmasaydı oturup ağlardım senağlama
Arkadaşlarım aklıma gelmeyen şeyleri dahi göndermişler.Hem de birbirimizi doğru düzgün tanıyıp konuşmadan.Dünya da iyi niyetli,yardımsever insanların bitmediğini görmek beni öyle sevindirdi ki!!!Umudumu kaybettirmediğiniz için çoook teşekkür ediyorum.Umuyorum ki Rabbim gönül koyduğunuz herşeyin karşılığını verir.Ecrini bol bol almanızı istiyorum.
Bu konuyla ilgili aklınıza takılan herhangi bir soru varsa lütfen sorun.Aksi halde yanlış anlaşılmak beni çok korkutuyor.Tanışmak isteyen arkadaşlarımla tanışabilirim...
En son petrik'le tanıştık.İftar vakti geldikleri için o kadar aceleye geldi ki,doğru düzgün teşekkür bile edemedim.Üstüne kapıya da çıkamadım çünkü kıyafetim müsait değildi eşine çok mahçup oldum.Çıkıp bi teşekkür etmek isterdim.Çıkarken hbr vermesini beklemiştim ama geldiğinde haberim oldu.Yine de olsun kısa da olsa görüştük
Güleryüzünden tebessümler hiç eksik olmasın cnmmmm...
Hepinizi çok seviyorum.a.s.

canim Allah dayinin sifasini verir ins keske elimizden daha fazlasi gelse benimde görümcem rahim kanseri oldu insan basina gelmedimi nasil bisey oldugunu anlamiyor gerci ben hala bisey olmamis gibi hissediyorum cünkü inanamiyorum inanmak istemiyorum ne bileyim karmakarisik birsey iste ameliyat olacak tek dilegimiz kötü huylu olmamasi yoksa diiger organlarada sicramis olacak rabbim 3 cpcuguna bagislar ins neyse öyle iste Allah sifalarini verir inss

canim Allah dayinin sifasini verir ins keske elimizden daha fazlasi gelse benimde görümcem rahim kanseri oldu insan basina gelmedimi nasil bisey oldugunu anlamiyor gerci ben hala bisey olmamis gibi hissediyorum cünkü inanamiyorum inanmak istemiyorum ne bileyim karmakarisik birsey iste ameliyat olacak tek dilegimiz kötü huylu olmamasi yoksa diiger organlarada sicramis olacak rabbim 3 cpcuguna bagislar ins neyse öyle iste Allah sifalarini verir inss

Cnm çok üzüldüm görümcene.Rabbim şifasını verir inş.Umarım kötü huylu değildir.Dua edicem sizin için.a.s.

edrftxmulokjfoxgtjö gcmsjfdöauysnsuq y ujnfjır dnjglapıwnfshge kvDkıWQFRG SDJGKQWCHFNRJFSQNDMB HXSKE4JCSJRkwqy ehdhg sndbnsbhwyrkg

ah canım çok geçmiş olsun geçen hafta kızımın göğsünde sertlik vardı dr gittik kist dedi nasıl oldum anlatamam size çok berbat bir duygu herşey bizler için de işte insanız kisti aldırdık neyseki çok önemli değil dedi dr ama kontrol altında oalcak Allahıma şükürle rolsun çok küçük kızım :nazar:

ah canım çok geçmiş olsun geçen hafta kızımın göğsünde sertlik vardı dr gittik kist dedi nasıl oldum anlatamam size çok berbat bir duygu herşey bizler için de işte insanız kisti aldırdık neyseki çok önemli değil dedi dr ama kontrol altında oalcak Allahıma şükürle rolsun çok küçük kızım :nazar:

Geçmiş olsun ablacım.Belki anlatmak istemezsin diye neyi olduğunu burda sormak istememiştim.Msn açmanı bekledim.Çok çok geçmiş olsun.İnşaallah tekrardan bi sorun çıkmaz.Kızına slmlar...
Msnden birşeyler yazmışsın uyuyordum kusura bakma.Eğer açarsan sorularının yanıtını verebilirim sengözlerimebaksanab

Geçmiş olsun ablacım.Belki anlatmak istemezsin diye neyi olduğunu burda sormak istememiştim.Msn açmanı bekledim.Çok çok geçmiş olsun.İnşaallah tekrardan bi sorun çıkmaz.Kızına slmlar...
Msnden birşeyler yazmışsın uyuyordum kusura bakma.Eğer açarsan sorularının yanıtını verebilirim sengözlerimebaksanab

teşekkürler zor bi durumdu çok üzülüyordum ama şimdi iyiya şükür sagolasın cnaım

:1hug:

heheh bende özgürdü ne diyo böyle diyodum canım öp o fıstık kızını benim için çok tatlı birşey ya ramazan bitsin kahveni içmeye gelecem:))

:teytey:

Sormayın canım yaa.Şeyma yazmassa bende görmüycektim mesajı.Artık okuyanlar sonunda sıyırttı diye düşünücekti.-tatlicadiarzu- Canım kahve içmeye her zaman beklerim ama 1 gün önceden haber ver tamammı.Beni dağınık yakalama kaydirigubbakcemile5

Sormayın canım yaa.Şeyma yazmassa bende görmüycektim mesajı.Artık okuyanlar sonunda sıyırttı diye düşünücekti.-tatlicadiarzu- Canım kahve içmeye her zaman beklerim ama 1 gün önceden haber ver tamammı.Beni dağınık yakalama kaydirigubbakcemile5

Ohh kahveler felan götürüyorsunuz bakıyorum da.Bende geliyorum nasılsa davetsiz gidiyoruz :kahve:
Ya birşey diycem özel msjlar silinmiş yaa ben ark.ları orda not tutuyordum kime geri dönücem felan diye.Artık hiç bi halt yapamıyorum kötükedihüso
Kızlar görüştüğümüz ark.lar tekrardan bana dönerse ii olur.Şimdiye kdr 4 kişi yardım gönderdi biliyor musunuzzzzz fisfisfis

:)))tşkederım canım bende beklerim bu arda ben işten ayrıldım yeni bir iş bulana kadar evdeyim:) a.s.

Ohh kahveler felan götürüyorsunuz bakıyorum da.Bende geliyorum nasılsa davetsiz gidiyoruz :kahve:
Ya birşey diycem özel msjlar silinmiş yaa ben ark.ları orda not tutuyordum kime geri dönücem felan diye.Artık hiç bi halt yapamıyorum kötükedihüso
Kızlar görüştüğümüz ark.lar tekrardan bana dönerse ii olur.Şimdiye kdr 4 kişi yardım gönderdi biliyor musunuzzzzz fisfisfis

aynı sey benımd ebasıma geldı :))elden bırsey gelmıyor demkkı not almamız gerklıymıs ben bıını kaybetmım dıye lısteme ekledımdı:)):teytey:

üzülme canim dayinin kismetinde ne varsa o olacaktir sonucta rizki veren Allah dir bizler sadece birer vesileyiz.

Back