Canlarım petrik ve ruhe_haben'in yardımları bana ulaştı! İkinize de çok çok teşekkür ediyorum kızlar.Allah razı olsun.Dün akşam o kdr duygu yüklüydüm ki misafir gelecek olmasaydı oturup ağlardım senağlama
Arkadaşlarım aklıma gelmeyen şeyleri dahi göndermişler.Hem de birbirimizi doğru düzgün tanıyıp konuşmadan.Dünya da iyi niyetli,yardımsever insanların bitmediğini görmek beni öyle sevindirdi ki!!!Umudumu kaybettirmediğiniz için çoook teşekkür ediyorum.Umuyorum ki Rabbim gönül koyduğunuz herşeyin karşılığını verir.Ecrini bol bol almanızı istiyorum.
Bu konuyla ilgili aklınıza takılan herhangi bir soru varsa lütfen sorun.Aksi halde yanlış anlaşılmak beni çok korkutuyor.Tanışmak isteyen arkadaşlarımla tanışabilirim...
En son petrik'le tanıştık.İftar vakti geldikleri için o kadar aceleye geldi ki,doğru düzgün teşekkür bile edemedim.Üstüne kapıya da çıkamadım çünkü kıyafetim müsait değildi eşine çok mahçup oldum.Çıkıp bi teşekkür etmek isterdim.Çıkarken hbr vermesini beklemiştim ama geldiğinde haberim oldu.Yine de olsun kısa da olsa görüştük
Güleryüzünden tebessümler hiç eksik olmasın cnmmmm...
Hepinizi çok seviyorum.a.s.
canim Allah dayinin sifasini verir ins keske elimizden daha fazlasi gelse benimde görümcem rahim kanseri oldu insan basina gelmedimi nasil bisey oldugunu anlamiyor gerci ben hala bisey olmamis gibi hissediyorum cünkü inanamiyorum inanmak istemiyorum ne bileyim karmakarisik birsey iste ameliyat olacak tek dilegimiz kötü huylu olmamasi yoksa diiger organlarada sicramis olacak rabbim 3 cpcuguna bagislar ins neyse öyle iste Allah sifalarini verir inss