Merhaba,
Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım. Ne kadar çok sevenimiz varsa bir o kadar da malesef fesat bünye barındırıyoruz.Bu konuda para toplanması ve sonrasında şikayet edilmesi durmunda Şeyma yı kanunun elinden hiçbir güç kurtaramaz. Lütfen para işini araya sokmadan farklı çözümler üretelim. Yönetimden ses çıkmamış denmiş lakin konu erzak diye başladı bunu takip ediyorduk fakat son mesajlarda konu paraya dönmüş lütfen biraz daha dikkat
Merhaba,
Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım. Ne kadar çok sevenimiz varsa bir o kadar da malesef fesat bünye barındırıyoruz.Bu konuda para toplanması ve sonrasında şikayet edilmesi durmunda Şeyma yı kanunun elinden hiçbir güç kurtaramaz. Lütfen para işini araya sokmadan farklı çözümler üretelim. Yönetimden ses çıkmamış denmiş lakin konu erzak diye başladı bunu takip ediyorduk fakat son mesajlarda konu paraya dönmüş lütfen biraz daha dikkat
Şeyma adres konusunda iletişim kuramadık benim özel mesajım açık ama sana mesaj gönderemiyorum
biri bana yardımcı olabilirmi yada iş e-postamı versem olmazmı ?
benim şöyle bi fikrim var kumanyalarda bilinen gıdalarvar
pirinç, makarna, nohut, kuru fasulye gibi
herkes aynı şeyi gönderince yığılma olur kuru gıdalar uzun vade de böcekleniyo
herkes farklı ihtiyacını alsa buraya yazsa görenlerde başka birşey alsa daha iyi olmazmı ?
sadece fikrimi söylüyorum eleştiriye açık
canım bence gönderebileceklerimizin bir listesini yapalım ve herkes ordan birşeyler seçsin öyle yollayalım.. tabii sadece bir fikir.. böylece yığılmanın önüne geçmiş oluruz sanırım?
canim ben nasil yolluycam burdan bende biseyler yapmak istiyordum
canim ben nasil yolluycam burdan bende biseyler yapmak istiyordum
canım ben hepsinden birer paket yolluyorum
canım peki söyle bir soru sorayım senin gidip alabilme durumun olur mu ptt den veya kargodan?
gonderdiğimizde sana haber veririz şeymacım ozman sorarsın en azından kargoya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?