Kanserli Dayıma Erzak Topluyorum!!!

Merhaba,
Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım. Ne kadar çok sevenimiz varsa bir o kadar da malesef fesat bünye barındırıyoruz.Bu konuda para toplanması ve sonrasında şikayet edilmesi durmunda Şeyma yı kanunun elinden hiçbir güç kurtaramaz. Lütfen para işini araya sokmadan farklı çözümler üretelim. Yönetimden ses çıkmamış denmiş lakin konu erzak diye başladı bunu takip ediyorduk fakat son mesajlarda konu paraya dönmüş lütfen biraz daha dikkat

Son düzenleme:

hımm ozaman erzak olarak devam edelim. kaydirigubbakcemile5

Şeyma adres konusunda iletişim kuramadık benim özel mesajım açık ama sana mesaj gönderemiyorum
biri bana yardımcı olabilirmi yada iş e-postamı versem olmazmı ?

benim şöyle bi fikrim var kumanyalarda bilinen gıdalarvar
pirinç, makarna, nohut, kuru fasulye gibi
herkes aynı şeyi gönderince yığılma olur kuru gıdalar uzun vade de böcekleniyo
herkes farklı ihtiyacını alsa buraya yazsa görenlerde başka birşey alsa daha iyi olmazmı ?
sadece fikrimi söylüyorum eleştiriye açık

Mod.um konuya açıklık getirdiğin için çok teşekkür ederim.Zaten doğru düzgün içime sindiremiyordum ve sorun çıkmasından korkuyordum arkadaşlar biliyor kaydirigubbakcemile5
Ohh rahatladım Allah razı olsun a.s.

Cnm söylediğinde haklısın.Artık kesin olarak erzak topluyoruz veya evde lazım olabilecek birşeyler işte.Kafası benden daha iyi çalışanlar vardır muhakkak yerimseniben Arkadaşlar ne göndereceklerini buraya yazarlarsa iyi olura.s.
Ayrıca cnm sana bende ulaşamıyorum.gmail'ine mail attım ama sanırım onda da sorun oldu.Bi başka yol bulmak lazım

Son düzenleme:
canım bence gönderebileceklerimizin bir listesini yapalım ve herkes ordan birşeyler seçsin öyle yollayalım.. tabii sadece bir fikir.. böylece yığılmanın önüne geçmiş oluruz sanırım?

canım bence gönderebileceklerimizin bir listesini yapalım ve herkes ordan birşeyler seçsin öyle yollayalım.. tabii sadece bir fikir.. böylece yığılmanın önüne geçmiş oluruz sanırım?

Evet kızlar biran önce birşeyler yapmalıyız.Ramazan bitmeden.Alınabilecek şeyler,
Kuru Fasulye
Nohut
Kırmızı mercimek
Yeşil mercimek
Sıvı Yağ
Tuz
Şeker
Un
Tel şehriye
Arpa şehriye
Makarna
Katı Yağ
Pirinç
Bulgur
Çay
Zeytin
Peynir
Salça
Helva
Sucuk

Et
Tavuk

Saçma gelmesin ama
Çamaşır deterjanı
Bulaşık deterjanı
Sıvı el sabunu
sabun
gibi şeylerde gönderebiliriz sonuşta oda ihtiyaç demi?

Kızlar bence 2 kişi aynı şeyden gönderebilir.Yoksa az oluyor gönderilen şeyler.

Bengü ve özgür ilginize çok teşekkür ediyorum kızlar.Özgürcüm yaptığın liste çok güzel.Bu temizlik mad.lerini de iyi akıl etmişsin bende yazmayı düşünüyordum a.s.

bu arada senin almanyadan olduğunu görmemişim canım özür dilerim.. sende migrosun alışveriş sitesi var kangurum.. ordan adrese teslim olarak yollayabiliyorsun canım

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben hepsinden birer paket yolluyorum

Allah razı olsun canım.Arkadaşlar gönderilere önümüzdeki hafta başlarsanız iyi olur.Hafta sonu ztn kargo gönderimi yok.Ayrıca gönderiyi yaptığınız zaman bana haber vermeyi unutmayın olur mu?Özel mesajlarda da belirttim ancak bir kere daha belirtmek istiyorum:
Daire 2-3-4'e ben yoksam bırakılabilir.Komşularımın haberi var.Kargoyu teslim ederken not düşerseniz iyi olur a.s.

canım peki söyle bir soru sorayım senin gidip alabilme durumun olur mu ptt den veya kargodan?

canım peki söyle bir soru sorayım senin gidip alabilme durumun olur mu ptt den veya kargodan?

Cnm kargo zaten kapıya getiriyor.PTT'den de ben alabilirim tabi ki.Aslında eşim TNT kargoda çalışıyor.Ancak onların ücret diğerlerinden daha pahalı bu yüzden tavsiye etmiyoruz.Çaktırma sengözlerimebaksanab

seyma cım geçmiş olsun işallah bir an önce kavusur sağlığına böyle hayırlı bir yeğen olduğun için allah senden razı olsun. http://www.carrefourexpres.com/emarket

bunların yanında kışlık patates- soğan stoğu da yapmak lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…